Altaç: Türk Tarihinin En Önemli Seçimi

Kayapınar’da Danışma Meclis toplantısı düzenlendi

Altaç: Türk Tarihinin En Önemli Seçimi
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu söyledi. Altaç,”Bu seçimler, bölgemiz, ilimiz açısından hatta Sayın Başbakanımızın hedef koyduğu 2023’ü çok yakından ilgilendiren seçimdir” dedi.
 
AK Parti Kayapınar İlçe başkanlığının 8. Danışma Meclis toplantısı düzenlendi. Kayapınar İlçe Teşkilatı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, Başkan Yardımcıları, AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Kırsaçlı ve çok sayıda partili katıldı.
 
Kırsaçlı: Yerel seçim hazırlıklarına başladık

İlçe başkanı Kırsaçlı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Referandum ve yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte hazırlıklara başladıklarını ifade ederek, “Kısa sürede yapılan çalışmalarla yeni projeler, ilçemizin sorunları, yapılması gereken çalışmalar bizde mevcut durumda. Kayapınar ilçemizde belediyecilik alanında çok aksamalar var, bizde bu sorunların kayıtları ve belgeleri mevcut. Zamanı geldiğinde bütün sosyal, görsel, yerel ve ulusal medyalarla paylaşacağız” diye konuştu.
 
Altaç: Aktif çalışmaları hayata geçirmek gerekir

AK Parti İl Başkanı Av. Aydın Altaç ise, il ve ilçe teşkilatlarının yerel seçimlere odaklanması ve her kesime ulaşması gerektiğini söyledi. Barış sürecinde, provokatif olaylara karşı hassas davranılması gerektiğine değinen Altaç, “Barışın sağlayacağı olanakları vatandaşlara iyi anlatılması gerekir. Ak Parti’nin barış, birlik, beraberlik ve kardeşlik partisi olduğunu her kesime izah etmeliyiz” diye konuştu.
 
Diyarbakır belediyecilik konusunda yetersiz

Altaç, Ak Parti olarak Diyarbakır’da belediyenin yapması gereken hizmetleri hükümet olarak vatandaşlara sunduklarını belirterek, “Diyarbakır belediyecilik konusunda hizmet olarak yetersiz durumda bulunuyor. Mega kent konumunda olan Kayapınar ilçemiz bir büyük köy konumunda, her ne kadar yerleşim ve sosyal olarak ileri seviyedeyse de alt yapı olarak vahim durumda, biz bunları göz ardı edemeyiz. Halkımıza haksızlık yapamayız, bunları dile getirmeyi görev olarak biliyoruz” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erhan DEMİR
Erhan DEMİR - 11 yıl Önce

maalesef söylenenlere katılmamak elde değil.kayapınar sakini olarak bu dönem hizmet namına yapılan bir iki park haricinde hiçbir şey yok.yağan yağmurun akabinde karşı kaldırıma geçemiyoruz,yollar dersen köstek yuvası,
8 mart parkı şubatın sonu açılması beklenirken hala ağırdan alınıyor.geçen dönemdeki performansından ötürü oyumu sayın zülküf karatekin'e vermiştim,lakin yaşanan üzücü olaydan sonra yerine gelen başkanvekilinin ya belediyecilik konusundaki yeteneği yok,ya ekibi bilgi yoksunu ya da biz yapsak da yapmasak da sorgulayan bir halk(taban) yok mantalitesiyle hareket ediyor.böyle düşünüyorsa bu çok yanlış ve bir o kadarda tehlikeli yaklaşım.bdp önümüzdeki seçimde mevcut belediyeleri elinde tutmayı düşünecekse avukat kökenli başkan ile seçime girme fikrinden vazgeçmeli.bu kentte mimar,inşaat mühendisi işin ehli birileri yok mu?bu konuda yapılması gereken tek şey var;ya bir yol bul ya da bir yol aç ...

mehmet diyar
mehmet diyar - 11 yıl Önce

çılgın projeler hepsi tamam...uluslararası havalanı tamam ..hemde çok güzel ...dicle vadisi tamam ...yeni hastahaneler tamam....yeni üniversitetamam....vede 7 tane vardı güzel yalanlarla süsülenmiş çlıgın projeler hepsi tamam malum diyarbakır cosmuş...şimdide çıldırtacak projeler bekliyrz ...ahyalanlar sizde olmsaydınız yalnacılar ne yapardı ...şaka şaka tabi yazdıklarım hepsi yalan ...birde seçim önemliymiş öyle buyurmuş zatı makam ....tabi rant için önemli...ama bir çılgın proje gerçekleşti bu doğru bak akp diyarbkırsporu amatöre düşürdü..bak bu doğru...vah malemın vah ...

SIRADAKİ HABER