Altın Yürekli Çocuklar

Diyarbakırlı öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paraları bir araya getirerek okullarında kitap sergisi açtı.

Altın Yürekli Çocuklar
Diyarbakırlı öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri paraları bir araya getirerek okullarında kitap sergisi açtı. Kaynak Kültür Yayın Grubu'nun düzenlediği programa Diyarbakır Özel Nil ve Bahaddin Bey Koleji öğrencileri katıldı.

Kaynak yayınlarının öğrencilere dağıttığı bin 750 kumbarada 15 gün boyunca biriken paralar birleştirilerek kitap alındı. Çocuklar harçlarıyla aldıkları kitaplarla okullarında sergi açtı. Sergiye Muş Yayınları Yayın Yönetmeni Osman Kaplan ile Muştu Yayınları Ürün Müdürü Mustafa Özün de katıldı. Yayın yönetmeni Osman Kaplan, çocuklara kitaplarını imzaladı.

Kaynak Yayınları Bölge Temsilcisi Veysel Yavuzpayı, çocukların kitaplarla daha çok iç içe olmalarını sağlama amacıyla bu tür etkinlikleri düzenli olarak yaptıklarını dile getirdi. Çocukların harçlarıyla kitap ve bunları sergilemenin hem okuma alışkanlığını hem de kitaplar hakkında detayla bilgi olmalarını sağladığını anlatan Yavuzpayı, özellikle velilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını getirdi. Yavuzpayı, yazarların sergi kapsamında çocuklarla bir araya gelmesinin de kitap okuma alışkanlığının kazanılması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER