Dtso İçin Mehmet Kaya Adaylığını Açıkladı

Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası’nda (DTSO), 1 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan komite üyesi seçimlerine aday olan Yurtsever İşadamları Girişimi seçim projelerini açıkladı.Yurtsever İşadamları Girişimi sarı grup adıyla 1 Haziran’da...

Dtso İçin Mehmet Kaya Adaylığını Açıkladı
Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası’nda (DTSO), 1 Haziran 2013 tarihinde yapılacak olan komite üyesi seçimlerine aday olan Yurtsever İşadamları Girişimi seçim projelerini açıkladı.

Yurtsever İşadamları Girişimi sarı grup adıyla 1 Haziran’da yapılacak olan TSO seçim hazırlıklarına başladı. basın mensupları ile bir araya gelen Yurtsever İşadamları Girişimi, projeleri hakkında açıklamada bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve yönetim kadrosuna aday olduğunu belirten TSO eski başkanlarından Mehmet Kaya seçimlere Yurtsever İşadamları Girişimi listesi ile girme kararı aldıklarını söyledi. Kaya, "İçinden geçmiş olduğumuz tarihsel sürecin sorumluluğu içerisinde Abdullah Öcalan’ın Nevruz günü başlattığı tarihsel süreci destekliyoruz. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yeni tarihsel sürece uygun demokratik, katılımcı ve çoğulcu temelde, yeniden yapılandırılmasına yönelik projemizi hayata geçirmek üzere, meclis ve yönetimine adayız. Diyarbakır’ın tarihsel ve kültürel mirası üzerinden sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeyi hedefleyen, yerel üretimi destekleyen, yerel markaların oluşması ve tercih edilmesini benimseyen, her türlü ayrımcılığı ve nefret söylemini reddeden, demokratik hak ve özgürlük taleplerini savunan, Bölgemizin ekonomik kalkınmasına yönelik projelerimizi hayata geçirmek için Ekonomik Kalkınma Konseyi kurup kalkınma kongresi yapacağız. Toplumsal birlikteliği ekonomik birlikteliğe dönüştüreceğiz. Üretimin gelişmesi için Organize Sanayi Bölgesini geliştireceğiz. Fuar ve tanıtım organizasyonlarını geliştirip, daha büyük ölçekte yapacağız. Tüm seçmenlerden demokratik seçme hakkını kullanmalarını ve sürece katkı sunmalarını talep ediyoruz. Bunları hayata geçirmeyi taahhüt ediyoruz. Diyarbakır’ın ekonomik gelişmesi için bize güç verin, bize destek verin, bize yetki verin" dedi.

Programda basın açıklaması Türkçe ve Kürtçe okundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER