İtfaiye Faciayı Önledi

Diyarbakır’ın merkez Sur içinde bulunan Büyük Postane’nin (PTT binası) kazan dairesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşatırken, itfaiyenin zamanında müdahale etmesi ve itfaiye erlerinin canlarını tehlikeye atarak çalışması sayesinde can kaybı olmazken,daha büyük maddi hasarın da önüne geçildi.

İtfaiye Faciayı Önledi
Diyarbakır’ın merkez Sur içinde bulunan Büyük Postane’nin (PTT binası)  kazan dairesinde çıkan yangın korkulu anlar yaşatırken, itfaiyenin zamanında müdahale etmesi ve itfaiye erlerinin canlarını tehlikeye atarak çalışması sayesinde can kaybı olmazken,daha büyük maddi hasarın da önüne geçildi.

CAN SİPARANE ÇALIŞTILAR

Diyarbakır’da büyük bir facia ,itfaiyenin başarılı çalışmaları sayesinde can ve büyük mal kaybına dönüşmeden önlendi.

Merkez Sur İlçesi’nde bulunan Büyük Postane’nin kazan dairesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Büyük paniğe yol açan yangın kısa sürede binayı ve çevreyi etkisi altına alırken,zamanında olay yerine gelen itfaiye ekibi,yangına müdahale etti. Canlarını tehlikeye atarak soğukkanlı ve hızlı şekilde müdahale eden itfaiye erleri, binada bulunan kişileri  dışarıya çıkardıktan sonra profesyonel yöntemlerle yangını söndürdü.

OLAYDA İHMAL VAR MI?

Olayın mesai saatine denk gelmesi büyük can kaybını önlerken,2 saatlik çalışmayla binanın tamamı kül olmaktan kurtarıldı.Çevredeki vatandaşlar,itfaiye erlerinin fedakarca çalışmalarını  meraklı gözlerle izlerken,yangından etkilenen itfaiye erlerine daha sonra süt verildi.

Olay yerine gelen polis ise yangınla ilgili tutanak tutarken,yangının nedeni ve ihmali olanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

DİKKAT! BU HABER SADECE BURADA!

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER