Ortadoğu Kuyumculuk Fuarında Diyarbakır Standına İlgi

Gaziantep’de dokuzuncusu düzenlenen Ortadoğu Kuyumculuk ve Saat Fuarı’nda Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanlığı tarafından açılan stand büyük ilgi gördü. DİKO standını ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı...

Ortadoğu Kuyumculuk Fuarında Diyarbakır Standına İlgi
Gaziantep’de dokuzuncusu düzenlenen Ortadoğu Kuyumculuk ve Saat Fuarı’nda Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası (DİKO) Başkanlığı tarafından açılan stand büyük ilgi gördü. DİKO standını ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Diyarbakır standındaki altınların fuardaki en güzel yöresel takılar olduğunu söyledi.

Ortadoğu Kuyumculuk ve Saat Fuarı’nda DİKO ile Diyarbakır firmaları olan Altınay ile Elif Gold stand açtı. Altınay firması Mem u Zin koleksiyonuyla beğeni topladı. Diyarbakır’ın yöresel altın takılarının görücüye çıktığı fuar katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Diyarbakır standını ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul ile bir süre sohbet etti. Bakan Şahin, Diyarbakır’ın altın takılarının fuarda en güzel yöresel takılar olduğunu dile getirdi.

Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Mustafa Akkul ise başta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin olmak üzere standlarına ilgi gösteren katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. Akkul, “Biz Diyarbakır olarak ülke genelinde markalaştık. Bunu daha iyi yerlere götürmek için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum Diyarbakır’da farklı dalarda üretilen tüm ürünler birer markadır. Yaptığımız kaliteli işlerden dolayı Diyarbakır üretimi denildiğinde insanlar tereddütsüz olarak ürünlerimizi alıyor. Kuyumculuk sektöründe bunu başardık. Diyarbakır’da üretilen tüm ürünlerde de aynı kalitenin yakalanmasını arzu ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER