Tüik Diyarbakır Artık 'twit' Atacak

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, verilerini milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım siteleri ‘Facebook’ ve ‘Twitter’ üzerinden de paylaşacak.TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürü M. Salih Uras, yaygın...

Tüik Diyarbakır Artık 'twit' Atacak
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, verilerini milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal paylaşım siteleri ‘Facebook’ ve ‘Twitter’ üzerinden de paylaşacak.

TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürü M. Salih Uras, yaygın olarak kullanılan sosyal paylaşım sitelerinde açılan sayfalarla, internet kullanıcılarına daha kısa sürede ulaşmayı planladıklarını söyledi. Uygulama ile kullanıcıların taleplerinin de dikkate alınacağına dikkat çeken Uras, “Kurum Başkanlığımızca açıklanan istatistiki verilerin kullanıcılarına daha hızlı ulaşmasını ve daha fazla kitlenin kullanmasını sağlamak amacıyla sosyal paylaşım sitelerinde sayfalar oluşturduk. Sayfalarımızda haber bültenlerimizin yanı sıra, kullanıcıların taleplerine de en kısa zamanda geri dönüş sağlanacak. Bu sayede vatandaşlarımızın açıklanan verilere daha kısa sürede ulaşmasını sağlayacağız” dedi.

TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nün Facebook ve Twitter adresleri şöye:

www.facebook.com/tuikdiyarbakir
www.twitter.com/tuikdiyarbakir

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER