AMED VE DİYARBEKİR'DE HEDEF BELİRSİZLİĞİ

 

Bu Hafta Diyarbekirspor için Ya hedef Play Off olacak Ya şampiyonluk. Amedspor Kupa havasından çıkmaz ise ligin dibi çok uzak değil...

Diyarbekirspor sayısız pozisyona girdiği  Yomra Deplasmanından 1-1 berabere kalarak 1 puanla döndü. Etimesgut ise yine deplasmanda son dakikalar da attığı golle 3 puan aldı. 

Bu hafta biz Ofsporla içerde oynarken Etimesgut ve Bodrum karşı karşıya gelecek biz galip gelir Etimesgut puan kaybederse yine şampiyonluğun en büyük adayı olacağız. 

Ama herşeyden önce bu cumartesi Ofspor maçını kesin olarak kazanmalıyız. Amedspora gelince devre arası defalarca söyledik bu takımın santrfora ihtiyacı var eğer Yusuf ve Şeyhmus yoksa bu takım stop eder ki Tarsus maçında öyle oldu ve artık çok tehlikeli bir noktadayız. 

Bu pazar Manisa maçı var içerde bu maçı kazanmaktan başka çare yok rakipler hemen ensemizde o yüzden lige geri dönmeli Amedspor yoksa ligin dibi çok uzak değil benden söylemesi. 

Tabi mattan bir gün önce kamp yapması gereken takımı forma imzalatmaya götürürseniz maç havasına giremezse bu sonuçlarda çok normal olur. 6 haftadır galip gelemeyen bir takım var ortada.

YORUM EKLE