AMEDSPOR İÇİN TEK BAŞARI KRİTERİ ŞAMPİYONLUKTUR

 Amedspor-Cizrespor dostluk maçı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti.

Bu maçtaki oyuna bakarak iki takım için kesin bir yargıda ya da öngörüde bulunmak doğru olmaz.Maç duygusal bir havada oynandı.Adı gibi tam bir dostluk maçı gibi geçti.

İki takım futbolcuları da antrenman havasındaydı.Buna sıcak hava ve iki takımın da artık tamamen lig havasına girmesini hesaba katarsak ortaya konulan vasat futbol pek ala normaldı.

Amedspor'u birebir oyuncu bazında ele alırsak bir defa zengin ve alternatifi bol bir kadro olmuş.Kimsenin forması garanti değil.Takım içi rekabet olumlu şekilde kullanılırsa ve geçen sezon sağlanan takımdaşlık ruhu yeniden egemen olursa şampiyonluk için büyük avantaj olur.

Hedefin yüzde yüz şampiyonluk olarak belirlenmesi haliyle beklentileri de artırdı.Geçen yıllara göre ekonomik sorun da görünmüyor.Yönetimin bulduğu kaynaklar,yeni sponsorlar ve geçen yıllara göre artacağı ifade edilen belediye desteği de hesaba katınca bu takım için bu sene tek başarı kriteri şampiyonluk olmalıdır.

Cizrespor ise geçen sezon ilçede yaşanan olaylar nedeniyle haklı olarak TFF tarafında ligde tutuldu.Hayatın normale döndüğü ilçe için Cizrespor moral kaynağı olacak.Maddi sorunlar ve sporcuların bölge şartlarından dolayı gelmek istememesi gibi etkenlerle istediği kadroyu oluşturamadı.Takım genel olarak çok kötü değil.Ama yine de takviye gereken mevkiler var.İnşallah Cizrespor ligde kalıcı olur.Bölgenin buna ihtiyacı var.
YORUM EKLE