Amedspor’da Kafalar Karışık, Göz göre göre düşüyor!

Amedspor’da Kafalar Karışık…

Hani mühendislikte bir laf vardır temel doğru değilse binanın hükmü yoktur diye işte aynen böyle bir durum yaşanıyor Amedsporda. Sezona başlarken yapılan yanlışlar ileriyi görüp ona göre bir program yapamayan bir yönetim, kendi kaynakları olmayan illaki bir yerlerden kaynak buluruz düşüncesi, Transferlerde yapılan yanlışlar, hoca tercihlerinde yapılan yanlışlar, sevk ve idarede yapılan yanlışlar vs, vs. Kulübü şuan ki noktaya getirdi. Oyuncu alacakları, Federasyona başvuran oyuncular ile yaşanan finansal sıkıntılar alınan kötü neticelere yönetimden istifa edenler eklenince kulüp belki de tarihin en kötü günlerini yaşadığı bir sürece girdi.

Evet, en başından bunların olacağı belliydi çünkü yukarıdaki olumsuzlukların sizi götüreceği başka bir yer yoktu ve alınan kongre kararı bu tıkanıklığın ve olumsuz gidişatın en son ilanı oldu.

Kongre Kararı Ne Anlama Geliyor…

Bunca olumsuz durumun içerisinde Yönetimden istifa edenler ve kötü gidişatın ardından çözümsüzlüğün bir sonucu olarak kongre kararı. Yani biz artık bir şey yapamıyoruz, oyuncuların ödemelerini yapamıyoruz, para bulamıyoruz, takımı toparlayamıyoruz ve çözüm için elimizden gelen hiç bir şey yok yapabilecekler varsa gelip alsınlar anlamı taşıyor.

Ya da altı hafta var takım düşebilir kimse destek olmadı, kongre kararı aldık yönetime talipli çıkmadı yarın bize kimse demesin bıraksaydınız yapan bulunurdu manevrası.

Ama nerden baksan tutarsızlık nerden baksan çözümsüzlük.

Şimdi sorulması gereken geçen sezon kurulan iş insanları, stk ve taban birliklerinin yer aldığı Amedspor istişare kurulu nerede. Bu kongre kararından haberimiz yok diyorlar kimse bize bir şey danışmadı deniyor. İstifa eden yöneticiler neden istifa etti iki kelam açıklama yok. Kalan altı haftada kongre kararının Amedspora getireceği hiç bir şey yok, Haziran ayı içerisinde takımın toparlanıp antrenmanlara başlaması gerekiyor, oyuncuların testleri yapılacak önce gruplar halinde sonra temaslı antrenmanlar başlamalı ancak Amedspor Haziran ayında iki kongre yapacak ve maalesef oyuncuların çoğu alacakları ödenmediği takdirde dönmeyeceğini söylüyor.

Yani sözün özü kalan 6 haftada Amedspor göz göre göre küme düşecek yazık.   

YORUM EKLE