Amedsporun Artık Bir Futbol Ruhu Var

Amedsporun Artık Bir Futbol Ruhu Var.

Bu sezon iki maçta Samsun ve Sarıyer maçlarında ortaya konan mücadele, kazanma arzusu ve takım olgusu Amedspora ligin en iyi takımlarına karşı galibiyet almasını sağladı. Savunma ve Orta sahasının rakibe pres yaparak yada rakibin en iyi oyuncularına alınan tedbirler ve yakın markaj üzerine de muhteşem bir taraftar desteği Amedspora özgü bir futbol ruhu getirdi.

Şu artık bir gerçek nazar değmesin Yeni Diyarbakır stadyumunun bir ruhu var onu oluşturanda tribünlere gelen taraftar.

Ancaaak Amedspor başarı ve hedef için bu futbol mantalitesini içerde oynadığı gibi deplasmanda da uygulamalı. Orta sahası dirençli, Savunması diri ve önde, İleri uçta sağı solu hareketli pas trafiğini yapabilecek 2 ye 1 rakip savunmanın aralarına atılacak pasların çokluğu yani ısıran, isteyen arzulayan bir takım olmalı. Fark 9 puan zor ama imkânsız değil. Daha 13 maç var neden olmasın Ben Mehmet Budakın hocaya, ekibine ve takımına güveniyorum.

Tebrik…Sarıyer maçından sonra kurumsal tribünlerde bulunan Barikat taraftar grubunun tribün temizliği yaparak stadyumun temizliğine katkıda bulunması ve bu hassasiyeti göstermesi alkışlanması gereken bir hareketti bu duyarlı davranışlarından dolayı alkışlıyor ve tebrik ediyorum.

Yine bu maçta oynadığı futbol ve 90 artılarda atmış olduğu belkide yılın golü olacak güzellikteki röveşata golünden dolayı Burak Taşdemir'i vede performanslarından dolayı takım arkadaşlarını kutluyorum. 

Tren Kaçıyor…

Halide Edip Adıvar maçında Diyarbekirspor’un basireti bağlandı…

Belki 10 gol pozisyonu bunların 4’ü %100 gol pozisyonu ama scoreboardta yazan

Halide Edip Adıvar 1 Diyarbekirspor 0 Buna şansızlık mı dersiniz becereksizlik mi bilmem ama bildiğim Diyarbekirspor için Tren kaçıyor.

Sadece bu maçla ilgili değil düşüncem, bu sezon deplasmandan sadece 5 puan getiren bir takımdan umudum yok. Ne oynayan oyuncuların inancı var ne oynatan hocanın, nede yönetenlerin bir hevesi yok artık. Para var, transfer var, maddi sıkıntı yok ama huzurda yok, güvende yok, sevgide yok, ilgide yok. Haliyle Parayla saadet olmaz lafı yine doğrulanmış oluyor.

Bundan sonra kalan maçlarda gerekli tedbirler alınmazsa belki de son altı yılın en başarısız sezonunu yaşayacağız.

Erzincan maçı ne pahasına olursa olsun kazanılması gereken bir maç. Taraftarla yaşanan sıkıntıların çözülmesi küslüğün ortadan kalkması ve tribünlerin dolması şart. Perşembe gününden Başkanmı gelir yöneticilerinimi gönderir fark etmez ama her sporcunun özel hazırlanması gereken bir final. Gerçi bundan sonra her maç bir final ancak bu serinin başlangıç maçı şu Erzincan maçının kazanılmasına bağlı. Yoksadaha önce kaybedilen şampiyonluk şansıyla birlikte artık Play-Off’ada elveda deriz.

YORUM EKLE