AVEA VE VODAFON DÜŞENİN DÜŞMANI MI?

            Bir müddetten bu yana Doğu ve Güneydoğu illeri adeta yangın yeri. Çocuklar okullarına gidemezken, çatışmalı ortamın yoğun olduğu bölgelerde de vatandaşlar göç etmek zorunda kalıyor. Tüm bunlar yaşanırken Diyarbakır’da sosyal hayat durma noktasına geldi ve iş yerleri de bir, bir kapanmaya başladı.

 Tüm bu karmaşa yaşanırken ve insanlar can havli ile bir ekmek bulmanın hesabını yaparken özellikle GSM operatörlerinin bağlı bulundukları hukuk büroları ile bankalar icra üzerine icra, baskı üzerine baskı yaparak katmerleşen ve kangrenleşen yaraya bir darbede onlar vuruyor.

 Bu noktada önceki gün TURKCELL firmasını konu etmiş ve eleştirmiştim. Eleştirimi duyan TURKCELL Genel müdürlüğünden şahsım aranarak çatışmalı bölgelerdeki icra dosyalarını geri çektiklerini ve işlem yapmayacaklarını müjdelediler. Tabi TURKCELL’in bu duyarlılığını duyan, gören AVEA ve VODAFON kullanıcıları da şikayetleri sıraladılar. Özellikle bu süreçte AVEA GSM operatörünün hukuk departmanının kendilerini sürekli taciz ve tehdit ettiğini duygusal bir tavırla dile getirerek şunları aktardılar: “İş yerimiz kapandı, ekmek teknemiz gitti. Cebimizde ekmek alacak para bulamazken bu kana susamış operatörlerin duyarlı olmasını beklerken tam aksine saldırganlaştılar” yorumları beni gerçekten üzdü.

 Düşüsenize, yangınlar içersindesiniz, evinize giderken bile kendinizi kolluyorsunuz ve evinizin içinde dahi güvende değilsiniz. Zira kör kurşunların aldığı hayatlar medyaya yansıyor.

İşte tam da bu denli vahim bir tablonun ortasında düşünsenize siz düşmüşsünüz can derdine, sizi AVEA’nın avukatları veya görevlileri arıyor ve diyor ki: “Ödeme yapmazsan evine icra göndereceğiz yada borcunuzu katlayalım da görün”.

 Özellikle Çanakkale ruhunu her fırsatta ekranlardan reklamlarına malzeme eden AVEA ve VOADFONE’ye sormak isterim:

 Bu nasıl bir insani anlayış, bu nasıl ÇANAKKALE ruhu, bu nasıl bir kardeşlik felsefesi?

 Sizde mi vuruyorsunuz yere düşene bir tekme sayın AVEA ve VODAFON!...

 

Saygılarımla

[email protected]

YORUM EKLE