Eski Futbolcudan Yönetime Sitem

Amedspor’un eski futbolcularından Sercan Özçelik,oynadığı dönemde kendisine ve takım arkadaşlarına söz verilen kupa primlerinin verilmediğini söyledi.

Eski Futbolcudan Yönetime Sitem
 Eski Futbolcudan Yönetime Sitem

Amedspor’un eski futbolcularından Sercan Özçelik,oynadığı dönemde kendisine ve takım arkadaşlarına söz verilen kupa primlerinin verilmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu açıklamalarını sosyal medyadaki hesabında yaptı,Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin’e de destek verdi.

Yusuf ve Çetin’e Yanlış Yapıldı

Yazmayım yazmayım dedim ama kendimi tutamadım.Dolu dolu 2 yıl geçirdim Amedspor’da .Yeri geldi feda dedik Hatta Türkiye Kupası’nda 2 yıl gruplara kalıp Galatasaray,Fenerbaçe,Başakşehir,Bursaspor,Eskişehirspor’la oynadık ve her maçta prim vaat ettiler. Aradan 2 yıl geçti ortada prim yok. Defalarca başkana mesaj attım,her defasında paranın gelmediğini söyledi. Biz de yedik tabi ki (!).son zamanlarda kendi özdeğerleri olan Yusuf ve Abdullah çetin kardeşlerimin üstünden prim yaptılar.bunlar hiç bir zaman benim olduğum sürece gözümle gördüğüm parayı dert etmediler ama bugüne geldiğinde dışarıdan gelip uçuk rakamlar verip bu arkadaşlarımızı saf dışı ettiler .Belki onlar da parayı dert etseydi şuan orda olurlardı .valla içimden çok şey yazmak geliyor ama maalesef dilim yor.

‘Kendi Değerlerine Sahip Çıkmazsan..’

Kendi özdeğerlerine sahip çıkmazsan kusura bakma her zaman ah alırsın yalan değil prim sözleşmede yazmadığı için hiçbir hak talep edemiyorsun .Ben yeri geldi şuan tüm kulüplerde sözleşmelere yazılan paraları biz oynadığımız 2 yıl içinde yazdırmadık adamlık yaptık ama şunu bilir şunu söylerim hiç bi zaman futbolda adamlık yapmayacaksın .Adamlık yaparsan paranı istersen her zaman suçlu sen olursun onun için Amedspor’un bir an önce silkelenip kendine gelmesi lazım .Çünkü herkes gider o çocuklar orda .Bir laf vardır herkes gider ama cenazene kendi değerlerin gelir.. Ha bu yazdıklarımdan kimse yanlış bir anlamasın bur da yapılan haksızlıkları ve verilen sözleri yazmak istedik ama hepsi uçtu.... son kez söz uçar yazı kalır misali” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2017, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER