HALEP İÇİN…

HABER/FOTO: AHMET BEŞENK Ak Parti Diyarbakır İl Gençlik kolları üyeleri Halep’te yaşanan drama bir nebzede olsa derman olmak için kolları sıvadı. Kendi evlerinde yaptıkları yemekleri ve tatlıları Ulu cami önünde Cuma namazı çıkışı satışa çıkartan gençler, acil ihtiyaç olan malzemeleri temin etmek için nakit akışı sağlamaya çalıştılar. Körpe yüreklerin büyük mücadelesi tüm Diyarbakır tarafından takdirle karşılandı.

HALEP İÇİN…

 Gençler dün Halep için bir araya geldiler. Kendi elleri ile hazırladıkları yiyecekleri düzenledikleri bir kermes ile satışa sunan ve Halep’te bulunan ihtiyaç sahiplerine ihtiyaçlarını ulaştırmayı hedefleyen Ak Parti İl Gençlik Kollarının gönüllüleri Ulu cami önünde bir araya geldi. Birçoğu daha 17 yaşında olan körpe yürekler, kocaman bir mücadele ile mazlulara ulaşmak için ter döktüler, gayret sarf ettiler.

 

 Düzenlenen kermese katılan gençler, imkanlarını her şekilde seferber ederek bu gün ve bundan sonraki günlerde desteklerini Halep’ten eksik etmeyeceklerinin sözünü verirken, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Akyıldız, kermesteki satışlardan elde ettikleri gelirler ile acil ihtiyaç duyulan malzemelerin teminini sağlayarak Halep’teki mazlum halka ulaştırmak amacında olduklarını ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini belirterek şunları kaydetti: “Son 6 yıldır insanı insanlığından utandıran zulümlere sahne olan Suriye’de vahşet dinmek bilmiyor. Sivil halkın hedef alındığı saldırılarda binlerce insan hayatını kaybetti ve kaybetmeye devam ediyor. Hayatta kalanlar ise bombalar, silahlar ve açlık tehdidi altında ölüm, kalım savaşı veriyor. Rejim kuşatmasında 300 Bin sivilin bulunduğu Halep’te son 4 ayı aşkın süredir temel insani ihtiyaçlar giderilemiyor. Bizler Ak Parti Gençlik Kolları olarak un, erzak, battaniye, kışlık kıyafet bulunan yardım tırlarını Halep’te ki kardeşlerimize ulaştırdık. Burada ise tahliye edilen kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına bir kermes düzenledik. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER