Siirt'te çatışma! 1 PKK'lı öldürüldü 1 polis yaralı!

Siirt'te, polis ekibine teröristlerce uzun namlulu silahla ateş edildi. 1 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada, 1 polis memuru da yaralandı.

Siirt'te çatışma! 1 PKK'lı öldürüldü 1 polis yaralı!
 Siirt kent merkezinde bugün akşam saatlerinde, polisin şüphe üzerine durdurmaya çalıştığı biri kadın 2 kişinin güvenlik güçlerine ateş açması üzerine çatışma çıktı. 1 polis yaralandı, şüpheli 1 erkek olay yerinde öldü. Kaçan silahlı kadının yakalanması için kentte operasyon başlatıldı


Siirt'te, çevre yolundaki bir otelin önündeki kavşakta yürüyen ve polisin durumlarından şüphelenerek durdurmak istediği bir kadın 2 kişi, güvenlik güçlerine silahla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 1 polis yaralanırken, vurulan erkek saldırgan olay yerinde öldü. Kaçan kadın saldırganın yakalanması için başlatılan operasyonda, bulunduğu yer belirlendi. Bu bölgeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi.

Saldırganların açtığı ilk ateşle yaralanan polis, Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, çatışmada öldürülen erkeğin cesedi de olay yerinde yapılan incelemenin ardından Siirt Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 21:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER