TES-İŞ Burslu Öğrencilere Yemek Verdi

TES-İŞ 2 Nolu Şube yöneticileri, Burs verdiği öğrencileri ile DSİ 10.Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde bir araya gelerek yemek yediler.

TES-İŞ Burslu Öğrencilere Yemek Verdi
TES-İŞ 2 NOLU ŞUBE YÖNETİMİ BURSLU ÖĞRENCİLERİNE YEMEK VERDİ

TES-İŞ 2 Nolu Şube yöneticileri, Burs verdiği öğrencileri ile DSİ 10.Bölge Müdürlüğü yemekhanesinde bir araya gelerek yemek yediler.

DSİ 10. Bölge Müdürü Okan BAL’ında katıldığı yemeğe TES-İş 2 Nolu şube yöneticileri ve burslu öğrenciler katıldı. Bir hayli güzel geçen yemekte bir konuşma yapan TES-İŞ Nolu Şube Başkanı Şükrü KAÇMAZ;” TES-İŞ Nolu Şubemize bağlı üyelerimizin Üniversite okuyan toplam 222 öğrencimize, Şube Yönetimi olarak kendi imkânlarımızla “Çam Sakızı Çoban Armağanı” misali sunduğumuz burstan dolayı çok mutluyuz. Bugün burada yemek yemekten çok, üniversite okuyan üye çocuklarımızın bir birilerini tanıması, kaynaşma ve dayanışmalarına yardımcı olmak amacı ile bir arada bulunmaktayız. Yoksulluğun ne kadar zor olduğunu çok iyi bilen biri olarak, arkadaşlarımla birlikte kendi imkânlarımız dâhilinde çok cüzi rakamlar dahi olsa bile yine de sizlere burs vermeye çalıştık. Bilindiği gibi günümüzde artık çalışanların aldığı maaşla özellikle üniversite okuyan çocuklarının ihtiyaçlarını ekonomik olarak karşılamaları çok zor olduğu bu dönemde, siz gençlerinde çalışan anne ve babalarınızın hangi şartlarda size bu imkânları sunduğunun bilincinde olmanızı bekliyorum. Benim sizlerden beklentim de, çalışma hayatınıza atılıp ekonomik özgürlüğünüzü kazandığınız zaman en azından ihtiyacı olan bir öğrenciye mutlaka burs vermenizdir. Bugün burada bir araya gelmemizde bizlere ev sahipliği yapan Başta DSİ 10. Bölge Müdürü Okan BAL olmak üzere tüm Yemekhane çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER