Diyarbakır Takımlarında Tehlikeli Sessizlik!

Diyarbakır Takımlarında Tehlikeli Sessizlik!

Amedspor ligin ilk devresinde yaşadığı travmalardan çıkabilmek için bir umut olarak beklediği devre arası transfer dönemini maalesef şu ana kadar olduğundan daha da geriye giderek geçiriyor. Ekonomik olarakta sıkıntılarla mücadele eden gerek transfer gerekse ödemeler konusunda kaynak arayışı içinde olan Yönetim şuana kadar istenilen transferleri yapmakta zorlanıyor buda krizin devam ettiğini gösteriyor.

Antalya’da kampta bulunan ve şuana kadar Kırşehir Bld. Spordan Sağ açık, 10 numara ve Santrfor oynayabilen İlker Sayan’ı, Sarıyerden Murat Gürbüzerol’u  transfer eden Amedspor takımdan Burak Taşdemir, Muhammed Yılmaz, Atakan Arslan, Yusuf Kılıç, Azad Odabaşı’nı gönderdi.

Ligde tehlike potasının hemen üzerinde olan Diyarbakır temsilcisi Stoper, Orta saha, Sol açık sağ, sol bek mevkilerine direk oynayabilecek transferler yapmak zorunda ve bunlar içinde belli bir finansman gücüne ihtiyaç var.

Teknik Direktör Mehmet Budakın 2. Devre kendi takımıyla sahada mücadele edeceği için devre arası alınacak gönderilecek oyuncularla kendi oyun sistemine ve futbol karakterine göre bir takım oluşturacak. Yani devre arası oluşturulacak takımın sorumluluğu Mehmet Hocaya ait olacak. O sebeple Hocanın yapacağı transferler getireceği oyuncular ve çok zorlu geçecek olan 2. Devrenin sevabı günahı kendisinin olacak.

Diyarbekirspor İntihar Ediyor…

Sezon başında yapılan iyi transferler oluşturulan kadro, harcanan paralar ve şampiyonluk hedefi maalesef Selehaddin Dinçel’in gönderilmesinin ardından kadronun dağıtılmasıyla birlikte yerle bir oldu. Sezon başında şampiyonluk hedefi olan takım an itibariyle kaybettiği oyuncular ve belirsizlikten dolayı küme düşmeye aday.

Taraftar haklı olarak sahiplendiği destek verdiği Kulübün yaşadığı belirsizliğe tepki gösteriyor ve maalesef şuana kadar bu belirsizliği ortadan kaldıracak ne bir iletişim nede bir açıklama olmadı.

7-8 yıldır Yeşil Kırmızı renklere gönül vermiş taraftarların tepkisine ve beklentisine kulak verilmesi lazım. Başarı hedefi ile beklenti içine konulmuş gençlerin kulübün hedefsiz kalması ve mücadeleden vazgeçmesini kabullenmesini beklemek haksızlıktır. Stadyumu dolduran 35 Bin taraftardan bu günlere nasıl gelindi neden gelindi bunları değerlendirmek ve yeniden başlamak lazım. Yapılan fedakârlıkların yanında izlenilen yanlışları yazarsak sayfalar yetmez ancak Size inanmış ve güvenmiş peşinizden gelen yığınların beklentilerine kulak vermelisiniz.

İçinde Diyarbakırspor ruhunu taşıyan renklerini Diyarbakırspordan alan geçmişini yeniden geri isteyenlerin haklı taleplerine cevap vermelisiniz.

Umarım çok kısa bir zaman olmasına rağmen gerekli tedbirler alınır ve yeniden ama yenilerle şimdiye kadar Kulübün başarısızlığında etkisi olmuş sebep olmuş kim varsa onlarsız bir başlangıç yapılması dileğiyle.

YORUM EKLE