Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'ndan İha’ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Süleyman Serdar Budak ve Yönetim Kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu’nu ziyaret etti.Budak, ziyaret sırasında gündeme...

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'ndan İha’ya Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanı Süleyman Serdar Budak ve Yönetim Kurulu üyeleri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu’nu ziyaret etti.

Budak, ziyaret sırasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, yerel seçimlerde alınan yüzde 46'lık oy oranının dünya rekoru olduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan'ın girdiği her seçimi kazanmasının ardından yeni bir çığır açtığını belirten Budak, AK Parti teşkilatı olarak her gün seçim olacakmış gibi çalıştıklarını ifade etti. Budak, "Kısa bir süre önce 30 Mart seçimlerini yaşadık. Bizim kadrolarımızın hepsi şu anda vazifelerinin başında. Gerek sandık kurulu üyeleri, gerekse yönetim kurulu üyeleri hazır bekliyoruz. Aslında Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımızdır. Diyarbakır’a teşrif edecek. Onun hazırlıklarını yapıyoruz malum Ramazan ayıdır. Ramazan ayında vatandaşlarımızla ilgileniyoruz. Akşam ev ziyaretlerimiz oluyor. Hazırlıklarımız bu şekilde sürüyor. Hem Başbakanın gelişine hem de 10 Ağustos’a son derece hazırlıklıyız teşkilat olarak. Bu konuda vatandaşlarımızın da Başbakana teveccühleri var. Özellikle bizim bölgede çok ciddi bir oy alacağını umut ediyoruz. İnşallah rekor seviyede oy alacağız. CHP ve MHP’nin çatı adayının bölgede oy alma şansı yok. 5 partinin birleşimi diyor ama 5 partinin hepsini toplasan bölgede yüzde 2 yapmaz" dedi.

İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Kantarcıoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER