Hani Kaymakamlığı Logosunu Değiştirdi

Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, kurumsallaşmayı ön planda tutma adına yeni bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, Hani İlçe Kaymakamlığı'nın resmi logosunu ve logonun imajını değiştirme kararını aldıklarını...

Hani Kaymakamlığı Logosunu Değiştirdi
Diyarbakır'ın Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı, kurumsallaşmayı ön planda tutma adına yeni bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, Hani İlçe Kaymakamlığı'nın resmi logosunu ve logonun imajını değiştirme kararını aldıklarını söyledi.

Kaymakam Sarı, kaymakamlık logosunu Hani ilçesinin coğrafyası, iklimi, sosyokültürel tarihi, turizmi ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak, özgün, yaratıcı ve akılda kalıcı yeni bir logoya sahip olmak için hazırlık yaptıklarını söyledi. Kaymakam Sarı, "Bu kapsamda, geçtiğimiz hafta İlçe Kaymakamı olarak mevcut logonun değiştirilmesi ve ilçenin tarihini turizmini ön plana çıkararak kaymakamlığa ve Hani ilçesine yakışır bir logonun hazırlanması talimatını verdim" dedi.

Kaymakamlığın yeni logosuyla ilçenin kurumsal kimliği yenilenerek imaj değişikliğine gidildiğini belirten Kaymakam Sarı, logonun tasarımıyla akılda daha çabuk kalan, ilçenin tarihine beşiklik etmiş tarihi eserlerden yararlanıldığını dile getirdi. Kaymakam Sarı, "Genel olarak baktığımızda logonun bayrak sevgimizi, turizm açısından tarihi eserlerimizin daha iyi tanıtılması, ilçenin tarım alanında ise bağcılığın geliştirilmesini simgeliyor. Yeni tasarım ve imajı ile bu logomuzu ilçe halkı ile paylaştık. Herkesin ortak noktada buluştuğu logo tasarımımız ilçemize hayırlı olsun" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER