İhh Diyarbakır’da 2 Bin 500 Kişiye İftar Verdi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı'nın (İHH) 'Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar' temasıyla başlattığı organizasyon kapsamında, Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verildi.İHH...

İhh Diyarbakır’da 2 Bin 500 Kişiye İftar Verdi
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsanı Yardım Vakfı'nın (İHH) 'Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar' temasıyla başlattığı organizasyon kapsamında, Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verildi.

İHH Yönetim Kurulu üyeleri ve Diyarbakırlı iş adamı Veysi Çiçekli tarafından Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda verilen iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan'ın her bir günü her farklı bir ilde iftar etkinliğinde fakir ve muhtaç ailelere çeşitli kumanya ve yardım paketleri dağıtıldı. İHH Diyarbakır Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Zihni Çapın, İHH'nin geleneksel olarak Türkiye çapında Ramazan ayı boyunca iftar sofrası daveti olduğunu söyledi. Çapın, "Diyarbakır’a görkemli bir TIR gönderildi. Ramazan sofrasında buluşmamız açısında ve şu an stadyumda davetimize icabet edip gelen vatandaşlarımız umarım memnun kalmıştır. Kim olursa olsun hangi makamda olması fark etmez bu sofrayı paylaşmak her şeyi anlatıyor zaten Ramazan ayının bereketini herkese yaşatmak için bu tür etkinlikler yaptık. Umarım bir nebzede olsa vatandaşlarımıza bunu yaşatmışızdır. Davetlerimiz artık daha çok kapsamlı olacak tabi bu tür etkinlikler vatandaşlarımızın yardımlarıyla daha farklı alanlardaki yardımlara yarayacaktır" dedi.

İftara katılanların, stadyumun çimleri üstünde akşam namazı kılmasıyla program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER