Tüed’den Altaç’a Ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Diyarbakır Şube Başkanı Kadri Akar, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti.Akar ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Altaç, AK Parti olarak...

Tüed’den Altaç’a Ziyaret
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Diyarbakır Şube Başkanı Kadri Akar, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı ziyaret etti.

Akar ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirten Altaç, AK Parti olarak Diyarbakır’ın her türlü sorunuyla ilgilenmeye çalıştıklarını söyledi. Yaşlısıyla genci ile herkesin bir bütün olduğunu kaydeden Altaç, emeklilerimizin görüşlerine, düşüncelerine, fikirlerine her zaman ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti.

Altaç, “Emeklilerimizin her alanda rahat etmeniz için sizlerle beraber çalışmaya özen gösteriyoruz. Hükümet olarak ister çalışan olsun ister emekli olsun rahat edebilmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Diyarbakır halkına en güzel hizmeti sunabilmek için canla başla çalışıyoruz. Hem çalışanların hem de emeklilerimizin daha huzurlu bir yaşam sürmeleri için yasal düzenlemeler ve torba yasalar çıkarıyoruz. Mecliste bizim temel felsefemiz insan yaşamının huzuru ve güvenidir. İnsan hangi yaşta olursa olsun daima güzel yaşamı hak ediyor. Biz AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana ülkemizde 77 milyon vatandaşımızın huzurlu ve mutlu bir hayat sürmeleri için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Tabi emeklilerimizi ayrı tutmadık, 30-35 yılını devlet kurumların da diğer insanların rahat etmeleri için harcayan, alın teri döken bu insanlarımız takdire şayandır. Emeklilerimiz toplumumuzun kıdemlileri ve kıymetlileridir. Onlara sahip çıkacağız. Çünkü emeklilerimiz bu memlekete fikirleriyle, alın teriyle, bilek gücüyle hizmet etmiş insanlardır. Bizde bu nedenle onların fikir ve düşüncelerini hizmetimize katacağız ve işbirliği yapacağız. Biz, insana hizmet için yola çıktık. Bu hizmetleri en çok hak edenlerin biri de emeklilerimizdir. Bu konuda üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimizden endişeniz olmasın. Sizlerin Diyarbakır’da yapmış olduğunuz çalışmalarınızı destekliyoruz. Sonuçta sizlerin ve bizlerin tek amacı insan yaşamının refahıdır, bizlere yapmış olduğunuz ziyareti çok anlamlı buluyoruz” dedi.

Akar ise Emekliler Derneği olarak Türkiye’nin de en büyük sivil toplum örgütü olduklarını belirterek, “Türkiye çapın da bizim 100 tane şubemiz var. 700 bine yakın üyemiz var. Biz Diyarbakır’da üyelerimizle ilgili bir takım çalışmalar yapıyoruz. Herkese eşit mesafedeyiz. Diyarbakır da 3 bin üyemiz var amacımız temsil ettiğimiz kesimin problemlerini, ülkemizi yönetenlerle bilimsel olarak paylaşmak, çeşitli yardımların yanı sıra emeklilerin yararlanabileceği sosyal tesisler ve sağlık tesisleri oluşturabilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bizler emekli, dul ve yetimlerin gerçek temsilcisiyiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER