DİYARBEKİRSPOR ŞAMPİYONLUĞUN EN ÖNEMLİ ADAYIDIR ANCAK..

 "Takımın başına hangi  teknik direktör gelmeli.Kimin olmasını istersiniz?" gibi yıllardır alışık olduğumuz sorular geliyor.

Öncelikle ilgilerinden dolayı tüm sporseverlere ve taraftarlara teşekkür ediyorum.

Ancak isim konusunda görüşme belirtmemizin,tavsiyede bulunmamızın doğru olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca etik de olmaz.Hepimizin gönlünden geçen isim ya da isimler var ama yetki mercii biz değiliz,bu konuda yetki kulüpleri yönetenlerindir.

Biz isimler tavsiye etme,gündeme getirme ve baskı unsuru olmakla değil; başarı için neler yapılması gerektiğini dile getirme hakkına sahibiz.Diyarbakır,Süper Lig yaşamış ve futbolda önemli mazisi olan bir kenttir.İsim ve beklentiler büyüktür.Sıradanlaşmış ve vizyonu olmayan teknik adamlar tercih edilmemeli.Bu yükün altında kalkabilecek,bunu hissetirecek isim tercih edilmeli.Her sezon 3-4 hoca değiştirmekle başarı gelmez,zaten bugüne kadar gelmedi de.Umarım kentin büyüklüğüne yakışan,vizyonu ve kalibresi olan bir hoca tercih edillir.Bizim için önemli olan kentin başarısıdır.Bu kentin bir an önce üst liglere çıkması lazım.Diyarbakırspor'un yokluğunda buna çok ihtiyaç var.Desteğimiz kişilere değil, kente ve kentin takımlarınadır,gerisi ilgi alanımız değil.

Diyarbekirspor'un sadece teknik anlamda değil,idari anlamda da başarılı olan kulüpleri esas alarak revizyon ve hamlelere ihtiyacı var.Şampiyonluk ve başarı kolay elde edilmiyor,doğru zamanda doğru insanlarla çalışarak ve dogru hamleler yapmak gerekiyor.

Grup zorlu bir grup.Çok önemli yatırımlar yapan takımlar var.Her hafta dengeler değişiyor.Fakat en şanslı ve avantajlı takımın Diyarbekirspor olduğunu düşünüyorum.Tüm şartlar müsait.Yeter ki doğru hamleler yapılsın ve takım bu havaya sokulsun.

Dediğim gibi kent olarak hak ettiğimiz yerde değiliz.Bırakın bir seneyi bir saati kaybetme lüksümüz yok.Eziyet veren ve bize yakışmayan bu liglerden kurtulalım.Şahsen benim tek derdim bu.Kimin kiminle ne derdi var,kim başka hesaplar yapıyor umrumda değil,yeter ki kentim başarılı olsun,eski günlerine dönsün.
Ben şahsen semt ve mahalle takımlarıyla muhatap olmaktan vicdanen rahatsızım,ya siz?.
O zaman doğru hamle ve tercihlerle bu bataklıktan kurtulalım.Ta ki asıl olan Diyarbakırspor dönene kadar,o gelince zaten taşlar yerine oturur.
YORUM EKLE