ANAOKULUNDA İNGİLİZCE EĞİTİM FARKI

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, 'Çift Dilli Gelecek' programı ile , anaokulu çağındaki çocukları İngilizce ile tanıştırıyor. Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,” Çocuklarımız , geleceğimizin teminatı.Onların eğitimine, gelişimine son derece önem veriyoruz. Bu program da İngilizce ile erken yaşlarda tanışmalarını sağlayacak.Veliler bu durumdan çok memnun" dedi.

ANAOKULUNDA İNGİLİZCE EĞİTİM FARKI
 Eğitim Hayatına Çift Dil İle Başlıyorlar

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,anaokulu eğitimi için önemli bir programı uyguluyor. 'Çift Dilli Gelecek'   programı ile , anaokulu çağındaki çocukları İngilizce ile tanıştırıyor.Böylece çocuklar,eğitim hayatlarının ilk adımında yabancı dil ile tanışarak dil konusunda önemli bir gelişim sağlıyor.

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,” Çocuklarımız , geleceğimizin teminatı.Onların eğitimine, gelişimine son derece önem veriyoruz. Bu program da İngilizce ile erken yaşlarda tanışmalarını sağlayacak.Veliler bu durumdan çok memnun" dedi.

“İş Hayatına Atıldıklarında Önemli Bir Avantaja Sahip Olacaklar”

Ana okulundaki İngilizce eğitim ve öğretimin bu yaştaki çocuklarla iletişimi iyi kurabilen uzman eğitmenler tarafından verildiğini belirten Dengiz,”Bu programı yıllardır uyguluyoruz. Bir dünya okulu olan İngiliz Kültür Okulları’nda uygulanan bu programa çocuklar kısa sürede uyum sağlıyor. Böylece çağımızın olmazsa olmazı olan yabancı dil eğitim ve öğretimine bu yaşta uygulamalı olarak başlayarak hayata hazırlanıyorlar. Yarın eğitim hayatını tamamlayıp iş hayatına atıldıklarında önemli bir avantaja sahip olacaklar” diye konuştu.

 

 

 

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER