BİLNET OKULLARINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun devraldığı Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’nde yeniden yapılanmaya gidiliyor. Bu maçla bugün , Bilnet Okulları’nın bağlı olduğu Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün katılımı ile geniş kapsamlı lansman toplantısı yapılacak.

BİLNET OKULLARINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
 Türkiye’nin önemli eğitim markalarından olan Bilnet Okulları, Diyarbakır’daki kampüsünde yeniden yapılanmaya gidiyor. Eğitim sistemi genel merkezden gelen uzman ekip ve idare tarafından yönetilecek. Diyarbekirspor Kulübü Başkanı iş adamı Bilal Kadayıfçıoğlu’nun devraldığı Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü’nde ilk önemli atak olarak Pazartesi günü,Bilnet Okulları Genel Koordinatörü Hasan Gülbaran,Bilnet Okulları’nın bağlı olduğu Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün katılımı ile geniş kapsamlı lansıman toplantısı yapılacak.

Her Kesimden Katılım Olması Bekleniyor

Bu akşam  okulun Kantar Kavşağı’nda bulunan kampüsünde yapılacak lansman ve tanıtım toplantısına Türkiye’nin bir çok yerinden ve Diyarbakır’dan davetler yapıldı. Eğitim,basın,iş dünyası ve bürokrasiden katılımların olması beklenen toplantıda yeni dönemin hedef ve vizyonu anlatılacak.  

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER