Çift Diplomali Eğitim İçin Burslu Okuma İmkanı

Diyarbakır Özel İngiliz Kültür Okulları,16-17 Şubat tarihlerinde yapacağı bursluluk sınavı ile öğrencilere çift diplomalı eğitim imkanını sunacak.

Çift Diplomali Eğitim İçin Burslu Okuma İmkanı

Çift Diplomali Eğitim İçin Burslu Okuma İmkanı

Diyarbakır’da eğitim veren Özel İngiliz Kültür Okulları, öğrencilerine verdiği iki diploma ile hem Türkiye’de hem de İngiltere’de eğitimlerini sürdürme imkanı veriyor.

 Öğrencilerine, Türkçe’nin yanı sıra İngilizceyi anadilleri gibi konuşmayı öğretmeyi hedefleyen okul, birinci sınıftan itibaren tüm öğrencilerine Avrupa dil pasaportu da veriyor. Eğitim süresinin sonunda öğrenciler yurt içinde ve yurt dışında geçerli olacak çift diplomaya sahip oluyor.

Tam Bursla Ücretsiz Eğitim Ve Dil Öğrenme İmkanı

Diyarbakır Özel İngiliz Kültür Okulları,16-17 Şubat tarihlerinde yapacağı bursluluk sınavı ile öğrencilere çift diplomalı eğitim imkanını sunacak. Diyarbakır Özel İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,sınav sonunda başarılı olan 20 öğrenciye burs ve ücretsiz okuma imkanı sağlayacaklarını,diğer öğrencilere de çeşitli indirimler ve kolaylıklar sağlayacaklarını söyledi. Dengiz,”Öğrencilere çift diplomali eğitim imkanı sağlayan okul olma ayrıcalığına sahibiz. 16-17 Şubat tarihlerinde yapacağımız sınavda başarılı olan öğrencilere tam burslu ücretsiz okuma imkanının yanı sıra çeşitli indirimler ve kolaylıklar sağlayacağız. Çocuklarının Avrupa dil pasaportu almasını ve çift diplomaya sahip olmasını isteyen herkesi okulumuza bekliyoruz” dedi.    

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER