Diyarbakır Eğitimciler Derneği’nden Öğretmenler Günü Açıklaması

Diyarbakır Eğitimciler Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenledi.Dernek binasında yapılan açıklamaya Diyarbakır Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özgültekin, yönetim kurulu üyeleri...

Diyarbakır Eğitimciler Derneği’nden Öğretmenler Günü Açıklaması
Diyarbakır Eğitimciler Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenledi.

Dernek binasında yapılan açıklamaya Diyarbakır Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özgültekin, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Özgültekin, öğretmenlik mesleğinin, her şeyden önce ideal, gaye ve hizmet mesleği olduğunu söyledi. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca başak verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmenin de hayatını, bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmesi gerektiğini kaydeden Özgültekin, değerlerin, günübirlik çıkarlara feda edildiği zamanlarda kutlu sanatı, en güzel biçimde icra etmek durumunda olduklarını ifade etti.

Özgültekin, “Diyarbakır Eğitimciler Derneği olarak, geleneksel hale getirdiğimiz, Öğretmenler Günü kutlama programını, bu yıl daha geniş bir çalışma ile etkinliğe dönüştürmeye yönetim kurulu olarak karar verdik. Bu kapsamda Diyarbakır Eğitimciler Derneği olarak, yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte ilimizde bulunan Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalmakta olan çocuklarımızı, Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hüküm giymiş tutuklular ile 'Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören yaşlı ve hastaları ziyaret ettik. Bu etkinliklerimizin asıl finalini ise, 26 Kasım 2013 Salı günü 19.00 ile 21.30 saatleri arasında DÜ Kongre Merkezi A salonunda gerçekleştirilecektir. Bu programla bölgemize ve Diyarbakır’ımıza yaraşır, ülkemizde yerel ve ulusal medyada ses getirecek ve eğitim camiasının sesi soluğu olacak geniş katılımlı bir program planlamaktayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER