Diyarbakır’da Çocuklara Drama Eğitimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dezavantajlı kesiminde yer alan Benusen Çamaşırevi’ndeki çocuklara 'Yaratıcı drama' eğitimi verildi.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde,...

Diyarbakır’da Çocuklara Drama Eğitimi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dezavantajlı kesiminde yer alan Benusen Çamaşırevi’ndeki çocuklara 'Yaratıcı drama' eğitimi verildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde, gönüllü eğiticiler olan Hacettepe Üniversitesi sosyal hizmetler bölümü son sınıf öğrencisi Meki Ekin, Aynur Pekdemir, Semra Ekinci ve Saadet Küllahcı tarafından Benusen Çamaşırevin’ndeki 20 dezavantajlı çocuk için 'Yaratıcı drama' eğitimi planlandı. Plan doğrultusunda yaşları 13 ile 15 arasında olan çocuklara haftanın iki günü Pazartesi ve Perşembe günleri gönüllü eğitmenler tarafından Kürtçe ve Türkçe 'Yaratıcı drama' eğitimi verildi. İki buçuk ay süren eğitim sonucunda Gazi Köşkü’nde yapılan etkinlik sonucunda drama eğitimi alan öğrencilere ve eğitimi veren gönüllü eğitmenlere Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayten Tekeş ve Benusen Çamaşırevi sorumlusu Eylem Güldiken tarafından sertifika verildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2013, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER