Diyarbakır’da Spor Ve Sanat Hayatına Renk Kat Projesi

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Spor ve sanat hayatına renk kat projesi’nin 3. bölümü düzenlenen etkinliklerle tanıtıldı.Sosyal Destek Projesi (SODES) tarafından desteklenen ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından...

Diyarbakır’da Spor Ve Sanat Hayatına Renk Kat Projesi
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Spor ve sanat hayatına renk kat projesi’nin 3. bölümü düzenlenen etkinliklerle tanıtıldı.

Sosyal Destek Projesi (SODES) tarafından desteklenen ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen,‘Spor ve sanat hayatına renk kat projesi’nin 3. bölümü tanıtımı gerçekleşti. Spor ve sanat alanında 13 çeşitli branşta kurs verilecek olan projede çocuklar, karate, satranç, gitar, bağlama, basketbol gibi dallarda eğitim görecek. Projenin tanıtımı bugün düzenlenen törenle yapıldı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kadir Işın Spor Salonu’nda yapılan tanıtımda, bir önceki projede kurs alan öğrencilerin oyunları sergilendi. Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven’in katıldığı etkinlikte çocukların karate dalında sergiledikleri oyun büyük ilgi topladı. Çok sayıda davetlinin izlediği etkinlikte Emniyet Müdürü Güven, projeden başarı gösteren öğrencilere hediye sunmasıyla program son buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER