EHİL ODUR Kİ İŞİN HAKKINI VERSİN...

EHİL ODUR Kİ İŞİN HAKKINI VERSİN...
Bağlar ilçesinde yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu yine bir ilkle imza atarak örnek teşkil edec bir çalışmanın altına kartvizitini iliştiriyor. 

'En büyük isteğim Kentsel dönüşüm' dedikten sonra çalışmalara yoğun bir ivme kazandıran Başkan Beyoğlu, Organik tarım, kaldırım yenileme, asfalt üretim tesisi açılışı vs derken aynı zamanda dertlere derman olmak adına ev ziyaretlerini de ihmal etmeyerek sadece Bağlar ilçesinin değil sakinlerinin de gönül mimarı olmaya devam ediyor.

Son olarak da kentin kanayan yarası, anaların gözyaşının müsebbibi, kentin baş belası ve gençlik için kurulan tuzaklar arasında en dikkat çekicisi olan bağımlılık konusuna da Bağların Başkanı Hüseyin Beyoğlu sonunda el attı.

Yıllar yılı özellikle de Bağlar ilçesinin süreç içerisinde adının sürekli kötü anılmasına neden olan madde bağımlılığı ve etmenleri konusuna son darbeyi de Sayın Beyoğlu vuracak.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Yeşil Yıldız Bağımlılıkla mücadele dernek başkanı Yahya Öğer geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek Bağlar ilçesinin bu vahim ve çığ misali büyüyen, jnlenemeyen madde bağımlılığı sorunun çözmek adına bir görüşmeleri oldu. Yapılan görüşmenin sonunda birlikte yapılacak olan çalışmalar ile madde bağımlılığı ile mücadele merkezinin kurulmasına karar verildi.

Her fırsatta gençlerin insanlık adına, gelecek adına, ülke ve memleket adına ne kadar önemli olduklarına vurgu yapan Başkan Beyoğlu’nun bu çalışması büyük takdir topladı.

Aslına bakarsanız bu rehabilitasyona, bu tür kapsamlı çalışmalara memleketin her bir zerresinin sonuna kadar ihtiyacı var. Zira ne aradığını bilmeyen veya ailelerin bu elzem konu hakkında yeterli bilgilerinin olmaması başlı başına büyük bir sorun.

Düşünsenize gencecik, pırıl, pırıl gençlerimizi sokak, kahve veya izbe köşelerinde, bataklıkların eşiğinden çekip alacak bir merkezin varlığının Bağlar ilçesi için ne kadar önemli olacağını!

İnanıyorum ki gerçekleştirilecek olan bu çalışma Türkiye’nin bir çok ilinde de rol model olarak kabul görecektir, zira madde bağımlılığı tehlikesi ülkenin tüm bölgelerinde kol gezen sinsi ve çok büyük bir tehlikedir.
İşte bu noktada Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu yaptığı benzersiz çalışmalarla daha çok uzun yıllar adından söz ettirecek.
Tamda bu noktada Sayın Beyoğlu işinin ehli olduğu için değişimin ve dönüşümün mimarı, işin ehli olarak tarih Hüseyin Beyoğlu'nu not edecek.

Saygılarımla
Ahmet BEŞENK

YORUM EKLE