DİYARBAKIR’A  GÖZ KAMAŞTIRAN DEVASA BURGER KING YATIRIMI

Yüksek Harita Mühendisi Asım Tuncay öncülüğündeki 4 yatırımcı tarafından hayata geçirilen yatırım vatandaşlara huzurlu  dinlenme ve vakit değerlendirme imkanı sunuyor. Yeni Stadyum, çevre yolu ve şehir hastanesinin kesiştiği alanda hizmete giren Türkiye’nin en büyük Burger Kıng şubesi göz kamaştıran çevre düzenlemesi ve ferahlatan konsepti ile şimdiden ailelerin uğrak mekanı haline geldi. Resmi açılış yapılmadan vatandaşların vazgeçilmezi haline gelen yatırım ferahlatan görüntüsüyle beğeni topluyor. Diyarbakır’ın özlemini duyduğu bir yatırımı hayata geçirdiklerini belirten Asım Tuncay,”Bizim amacımız vatandaşlarımızın ve özellikle de ailelerin huzur içerisinde dinlenebileceği bir mekan oluşturmaktı. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan hazırladığımız bu devasa yatırım inanıyoruz ki Diyarbakır’ımıza büyük değer katacaktır.” dedi.

DİYARBAKIR’A  GÖZ KAMAŞTIRAN DEVASA BURGER KING YATIRIMI

DİYARBAKIR’IN EN GÜZEL YERİNDE HİZMETTE
Diyarbakır’lı 4 yatırımcı tarafından tasarlanan Türkiye’nin en büyük Burger Kıng şubesi hem bulunduğu alan hem de içerdiği konsept ve çevre düzenlemesiyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.
Burger King’in 702’inci şubesi; bin 500 metrekarelik kapalı alanı, ferah ve modern mekanı, çocuk oyun alanı, 150 araçlık açık ve ücretsiz otoparkı, bin metrekare peyzaj alanı ve bin kişiye aynı anda hizmet verebilme kapasitesiyle Diyarbakır’ın gelişen Kayapınar’da Yeni Stadyum, çevre yolu ve şehir hastanesinin olduğu güzergahın üzerinde hizmet vermeye başladı. 
Yüksek Harita Mühendisi Diyarbakırlı iş insanı Asım Tuncay’ın yatırımcı arkadaşlarıyla beraber kazandırdığı yatırım aynı zamanda Türkiye’nin en büyük Burger Kıng şubesi özelliğini taşıyor.
FERAH ORTAMI İLE GÖZ DOLDURUYOR
2 Temmuz’da açılışı yapılacak Fast Food zincirine Diyarbakır’dan eklenecek en büyük şube için 25 milyon TL harcanarak hazırlandı.
40 kişilik istihdamın sağlanacağı ve Burger King’in 702’inci şubesi olarak hizmet verecek restoran aynı anda bin kişiye hizmet verebilecek. 150 kişilik ücretsiz otoparkı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma anlayışı ile dizayn edilen işletme Türkiye’deki yüzlerce şube arasında ferah ortamı ile göz dolduruyor.   
Yüksek Harita Mühendisi Asım Tuncay, Diyarbakır kültürü ile uyumlu bir konseptle yeni bir Fast Food anlayışını kente kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

“HAYALİNİ KURDUĞUMUZ YATIRIMI HAYATA GEÇİRDİK”
Tuncay,” Diyarbakır’a yaraşır yeni bir restoran yapmaya karar verdim. Yaptığımız lokasyon çalışmalarında Diyarbakır’ın gelişme aksında bulunan kent stadyumuna yakın, şehir hastanesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü, sağlık kuruluşları ve özel okul alanlarını kapsayacak bir alanda Türkiye’nin en büyük, en güzel ve en özel Burger King restoranını açıyoruz. Türkiye’nin 702’inci şubesi olarak halkımıza hizmet vereceğiz. 702 şube içinde bizi en öne taşıyan nitelikleri sıralayacak olursam; 2 bin metrekarelik alanda yaklaşık 150 araçlık ücretsiz otoparkımız, bin metrekare peyzaj alanımızla ve yaklaşık bin 500 metrekare kapalı alanımızla aynı anda bin kişiye hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Bizi en çok sevindiren şey Diyarbakır’ın değerlerine değer katmanın yanı sıra kentin istihdamına az da olsa katkı sunmaktır. İlk açılışta 25 kişilik istihdamımızı kısa sürede 40 kişiye çıkarmayı planlıyoruz.”dedi.
“ŞİMDİDEN BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI”
Fast food kültürüne karşı oluşan algının tersine bir işletmecilik anlayışı ile hareket edeceklerini, gençlerin ve çocukların ötesinde 7’den 70’e herkese sesleneceklerini ifade eden Tuncay, şunları söyledi: “Sağladığımız güzel, güvenli ve ferah bir ortam sayesinde Fast Food kültürünün “ye ve kalk” anlayışının tersine “dilediğin kadar otur ve rahat rahat ye” konforunu halkımıza sunacağız.”
2 Temmuz günü saat 17:00’da Türkiye’nin en büyük Burger King Şubesinin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Tuncay, “7’den 70’e tüm halkımızı, sevenlerimizi, dostlarımızı açılışımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Şimdiden büyük bir ilgi var. İnsanlar, konsepti ve ferahlığı çok beğendiklerini dile getiriyor. Hayal ettiğimiz, arzuladığımız bir konsept oldu. Bizim için burada esas olan böyle bir yatırımı Diyarbakır’a kazandırmaktır.” İfadelerini kullandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER