Ak Parti Dicle Binasına Yapılan Molotoflu Saldırı

Adalat ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Dicle İlçe Başkanlığı’na kimliği belirsiz kişilerce yapılan molotoflu saldırıya tepki gösteren AK parti İl Başkanı Aydın Altaç, saldırının demokrasiye yapıldığını söyledi.AK...

Ak Parti Dicle Binasına Yapılan Molotoflu Saldırı
Adalat ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Dicle İlçe Başkanlığı’na kimliği belirsiz kişilerce yapılan molotoflu saldırıya tepki gösteren AK parti İl Başkanı Aydın Altaç, saldırının demokrasiye yapıldığını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, partisinin Dicle ilçe binasına yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaç, yapılan bu saldırıyı kınadıklarını dile getirerek, saldırıyı Diyarbakır halkına ve demokrasiye yapılmış olarak değerlendirdi. Altaç, "AK Parti Dicle ilçe binamıza yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Demokrasilerde şiddetin yerinin olmadığını, bu tür davranışların demokrasi anlayışı içerinde asla kabul edilemeyeceğini de hatırlatmak isteriz. İçerisinden geçtiğimiz bu hassas dönemde Diyarbakır’ın ülkemizdeki imajına ve huzur ortamına zarar verecek bu tip olayların bir daha tekrarlanmamasını temennimizdir. Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir. Yapılan bu menfur saldırılar halkımızın gerçekleri daha net görmesine neden olmuştur. Bu saldırıları yapanların amacı yeniden şiddet ve kaos ortamı oluşturmaktır. Huzuru kaçırmaya çalışanlara karşı dirençli olacağız, kardeşlik mesajları vereceğiz. AK Parti ailesi olarak bu tür saldırılar karşısında dimdik durarak, asla taviz vermeyeceğiz. Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda, böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır. Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Herkes ve herkesim siyasi partilerin düşüncelerine saygı duymalıdır. Dicle İlçe başkanlığımıza yapılan bu menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER