Malezya'dan Diyarbakır'a uzanan sevgi seli

DİYARBAKIR- Dicle Üniversitesinin ERASMUS Programı Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı kapsamında kente gelen Malezyalı öğrenciler Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret ettiler.

Malezya'dan Diyarbakır'a uzanan sevgi seli

 Ziyarette, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Tanrıverdi, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Gökçe, Öğretim Üyesi Cihat Gündüz ve  Malezyalı öğrenciler yer aldı.

Erasmus Programı olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişim programında, öğrenci veya öğretim üyelerinin bir veya iki yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir yükseköğretim kurumunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini amaçlamakta olduğunu belirtmesinin ardından,Diyarbakır'a gelen Malezyalı öğrencilerin izlenimleri, edindikleri arkadaşlıklar ve kent hakkında görüşleri belirtildi.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER