Sıcaktan Etkilenen Vatandaşlar Süs Havuzuna Koştu

Diyarbakır’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalarla birlikte serinlemeye çalışan vatandaşlar kendilerini süs havuzuna attı. Şezlong bulamayan vatandaşlar banklarda güneşlendi.Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı'ndaki...

Sıcaktan Etkilenen Vatandaşlar Süs Havuzuna Koştu
Diyarbakır’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak havalarla birlikte serinlemeye çalışan vatandaşlar kendilerini süs havuzuna attı. Şezlong bulamayan vatandaşlar banklarda güneşlendi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı'ndaki süs havuzu, yaşlı ve gençlerin serinleme mekanı oldu. Ramazan ayı ile birlikte, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklardan bunalan vatandaşlar, serinlemek için Anzele Parkı'ndaki süs havuzunu tercih etti. Parktaki süs havuzunda serinlemeye çalışan Cüneyt Özmen adlı vatandaş, Diyarbakır'da artan sıcaklar nedeni ile bunaldıklarını ve serinlemek için süs havuzlarına geldiklerini söyledi. Özmen, "Büyük küçük demeden herkes buraya geliyor. Ramazan ayında oruç tutan vatandaşlar, parktaki süs havuzuna gelerek serinlemeye çalışıyor. Diyarbakır çok sıcak bir dönemden geçiyor. Ramazan ayı nedeni ile oruç da tutuyoruz. Buraya gelip serinleyerek bir nebze de olsa susuzluğumuzu unutuyoruz" dedi.

Süs havuzuna gelen çocuklar ise, yetkililerin kendileri için havuz yapmasını istedi. Çocuklar, "Hemen her gün bu süs havuzuna gelerek serinliyoruz. Ama burası yüzmek için elverişli değil. Yetkililerden bizim yararlanmamız için havuz yapmalarını istiyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER