HALK DARBEYİ ENGELLERKEN, ONLAR İCRA ÇIKARTIYOR

 Bilindiği üzere 15 Temmuz tarihinde tüm ülkeyi büyük bir buhrana sürükleyen, psikolojileri alt üst eden, insanların dengesini bozan hain bir plan olan Darbe Girişimi gerçekleştirildi. Bu girişim halkın sağduyusu, büyük cesareti ile engellendi. Ve tüm dünyaya birlik, beraberlik mesajı verildi. Hal böyle iken darbe girişiminin ardından daha birkaç gün geçmişti ki, daha tehlike devam ederken ve daha vatandaş meydanlardayken bankalar icra mesajları çekmeye başladı, bazı GSM operatörleri faturasını ödeyemeyenlerin hatlarını kesti, belediye ekipleri faturalarını ödeyemeyenlerin sularını kesmek için kolları sıvadı. 

 Hal böyleyken, ülke büyük bir kaos yaşarken, ekonomi durma noktasına gelmişken bir çok vatandaş darbenin ikinci dalgasını ortadan kaldırma gayreti içersine girmişken, şirketlerin veya kurumların yaptığı kesme ve icra eylemleri bana göre çok ama çok büyük bir saygısızlık.

Velev ki darbe başarılı olsa idi, sanki bir kurumları kalacak, bankaları lay, lay, lom devam edecek diye mi düşünüyordular? Çocuklarınızın ellerinden tutarak tankların gölgesinde denize girebileceğinizi mi sanıyordunuz? Uludağda kayak yapacağınızı mı düşünüyordunuz? Size Yahu sizi bu halk kurtardı, siz altınıza kaçırırken ve lüks içindeki yaşantınız elinizden gidecek korkusu ile altınıza kaçırırken bu halk sizleri kolladı, korudu.

 NE yaptı bu vatandaşlar size? Tanklar ve uçaklar bombalarını ateşlerken bankalarınızı mı yağmaladılar, ATM’lerinizi mi gasp ettiler? İş yerlirinizi basıp sizleri esir mi aldılar? Nedin bu telaşınız? Daha tehlike geçmeden başladınız icra mesajları atmaya. Ayıptır be size.

 Utanmadan birde icra ve uyarı yazıları mı gönderiyorsunuz? Eğer ortada bir ihanet var ise asıl hainlerle işbirliği içinde olanlar sizlersiniz. Çünkü sizleri kurtaranlara yaşattığınız eza onur ve saygınızın ölçüsünü gösteriyor.

 Saygılarımla

[email protected]

YORUM EKLE