Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz Ergani’de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Ergani ilçesine gelerek temaslarda bulundu.Ergani ilçesinde temaslarda bulunan milletvekili Beyaz, Kaymakam...

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz Ergani’de
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Ergani ilçesine gelerek temaslarda bulundu.

Ergani ilçesinde temaslarda bulunan milletvekili Beyaz, Kaymakam Erdinç Yılmaz'dan ilçe hakkında brifing aldı. Daha sonra taziye ziyaretinde bulunan Beyaz, ardından Sezai Karakoç Kültürevi'ni ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaya ve parti yöneticileri ile bir araya gelen Beyaz, barış sürecine parti olarak sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Bu destekte mahalle mahalle, köy köy gezerek vatandaşları bilgilendirmeyi amaçladıklarını ifade eden Beyaz, süreci iyi değerlendirmeleri ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini kaydetti.

AK Parti iktidarının son 10 yılda Diyarbakır ve ilçelerine önemli katkılar sunduğunu anlatan Beyaz, vatandaşların daha iyi yaşam sürmeleri için burada olduklarını, onların sıkıntılarını paylaşmak ve çözüm üretmek için yoğun çaba sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER