Ak Parti Kulp 4. Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kulp 4. Danışma Meclisi Toplantısı'nda, gerçekleştirilen hizmetler ve çözüm bekleyen sorunlar konuşuldu.Kulp ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya; AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı...

Ak Parti Kulp 4. Danışma Meclisi Toplantısı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kulp 4. Danışma Meclisi Toplantısı'nda, gerçekleştirilen hizmetler ve çözüm bekleyen sorunlar konuşuldu.

Kulp ilçesinde bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya; AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mesna Şimşek, AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik, İlçe Koordinatörü Fatma Yıldız, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Taş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadınlar ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik, AK Parti hükümetinin göreve geldiği günden bu yana ülkede her alanda devrim yaptığını belirterek, partisinin hiçbir soruna duyarsız kalmadığını ve sorunları sırasıyla çözdüğünü söyledi. Kulp ilçesine bağlı köylerde yolu olmayan yerleşim yerlerine yol yaptıklarını ve suyu olmayan yerlere su götürdüklerini ifade eden Çelik, çözüm süreciyle birlikte bölgeye, özellikle de Diyarbakır’a yatırımların artacağını ifade etti. Eğitim alanında bir hayli çaba sarf ettiklerini aktaran Çelik, Kulp ilçesinde yeni bir lise inşaatına başladığını müjdesini verdi. Çelik, "Sağlık alanlarında bir hayli yenilik yaptık. 112 acil istasyonları kurduk. Aile hekimleri ve Kulp Devlet Hastanesi'nde doktor eksiklerini giderdik. Milletvekillerimiz ve Diyarbakır il başkanlarımızla ortak bir çalışma yaparak eksiklerimizi Ankara’ya bildirdik. Bu eksiklerimizin giderilmesi yönünde çaba harcadık. Birçok projenin hayata geçirilmesini sağladık. Bunlarla kalmayıp ilçemiz için daha iyi hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Kulp’un su sorunu mevcut olup, biz elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışmaktayız ve inşallah en kısa süre içerisinde bu su sorununu da çözmüş olacağız" dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mesna Şimşek ise, toplantının önemine değinerek, Türkiye’nin çözüm süreci içinde olduğunu, hükümetin 30 yıldır süren terör sorununun çözümü noktasında her şeyi göze aldığını kaydetti. Şimşek, "Bugün söylediklerimizi 10 yıl önce de söylüyorduk. Milletimizin karşısına bir sürprizle çıkmadık. Bu süreçle ilgili sürekli çalışmalar yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Yerel seçimlere de değinen Şimşek, "Kulp ilçemizin en iyi yerlere getirmek için gece gündüz demeden ev ev dolaşacağız. Halkımızın taleplerini yerinde dinleyerek sorunları çözme gayreti içinde olacağız. İnşallah 2014 yerel seçimlerinde Kulp ilçemizi AK Parti yerel yönetim anlayışıyla buluşturarak marka yöneticilikle ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER