Ak Parti Milletvekili Beyaz Bismil’de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, AK Parti Bismil ilçesi Mayıs ayı danışma meclisi toplantısına katıldı.AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’nda...

Ak Parti Milletvekili Beyaz Bismil’de
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, AK Parti Bismil ilçesi Mayıs ayı danışma meclisi toplantısına katıldı.

AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen Mayıs ayı danışma meclisi toplantısına, AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, AK Parti Diyarbakır İl Başkan Vekili Besna Şimşek, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Bakır, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Zeki Kartal, Çınar İlçe Başkanı Fesih Delil, üyeler ve çok sayıda partili katıldı. Sabah saatlerinde ilçeye gelen Diyarbakır Beyaz, ilk olarak AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bismil Ak Parti ilçe danışma meclisi toplantısına katılan Beyaz, toplantının verimli geçtiğini ifade etti. Karşılıklı soru-cevap, şikayet ve isteklerin dile getirilmesinin ardından toplantı temennilerin ardından sona erdi.

Toplantının ardından Bismil Kaymakamlığı’na geçen Beyaz, daha sonra ilçedeki muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 01:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER