Ak Parti'li Beyaz, Hani'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mine Lök Beyaz, Hani ilçesine gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi.Beyaz, AK Parti 6. Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda, ilçe...

Ak Parti'li Beyaz, Hani'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mine Lök Beyaz, Hani ilçesine gelerek, muhtarların sorunlarını dinledi.

Beyaz, AK Parti 6. Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda, ilçe merkezi ve köy muhtarlarıyla da bir araya gelen Beyaz, muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Beyaz AK Parti'nin iktidarını hazmedemeyen partilerin olduğunu söyledi. Cumhuriyet tarihinden şimdiye kadar Diyarbakır’a kimsenin hizmet etmediğini kaydeden Beyaz, hükümetlerinin iktidara gelir gelmez KÖYDES Projesi ile tüm ilçe ve köylerin yollarının yapıldığını, suyu olmayan köylere su götürüldüğünü dile getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır’a çok önem verdiğini aktaran Beyaz, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Hani Belediyesi'ni kazanmak istediklerini vurguladı. Daha sonra Gürbüz beldesi ve Okur köyünü ziyaret eden Beyaz, Gürbüz beldesinde 8 çocuklu bir aileye ev ziyaretinde bulundu. Tek gözlü bir barakada oturan ailenin verdiği yaşam savaşını gören Beyaz, ailenin durumunun düzeltilmesi için gereken çalışmanın başlatacağını söyledi.

Beyaz daha sonra Gürbüz beldesinde inşası devam camiyi ziyaret ettikten sonra beldeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2013, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER