Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı dua ve tekbirlerle açıldı

Merkezi Malatya’da bulunan Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı düzenlenen törenle dualarla ve tekbirlerle açıldı. Dualar eşliğinde açılan Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı’na Gökhan Yıldızhan Getirildi.

Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı dua ve tekbirlerle açıldı

13 yıl önce kurulan Anadolu Selçuklu Ocakları, Diyarbakır İl Başkanlığı düzenlenen törenle açtı. Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Anadolu Selçuklu Ocakları'nın milliyetçi, muhafazakar, bir yapıya sahip olduğunu söyledi.
Anadolu Selçuklu Ocakları, Diyarbakır İl Başkanlığı’nı Merkez Yenişehir İlçesi’nde Elazığ Bulvarı Karakoç Plaza’da açtı. Açılışa Anadolu Selçuklu Ocakları Genel başkanı Ayetullah Geçen, Anadolu Selçuklu Ocakları İkinci Genel Başkanı Salih Süleyman Karaaslan, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Kerek Yeşilkaya, Genel başkan Yardımcısı Mehmet Sefa Ökmen, Genel Sekreter Burak Bulut, Basın Sözcüsü Yunus Altuntaş, Malatya İL Başkanı Selim Kocaaslan, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Ferhat Kuşdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Sadık Tunç, Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanı Gökhan Yıldızhan ve ocak üyeleri katıldı. Dualar eşliğinde açılan Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanlığı’na Gökhan Yıldızhan Getirildi. 


BAŞKAN YILDIZHAN: DİYARBAKIR’A HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN ONURDUR
Açılışta bir konuşma yapan Anadolu Selçuklu Ocakları Diyarbakır İl Başkanı Gökhan Yıldızhan “Değerli Genel Başkanım Ayetullah Geçen beyefendiye bize bu şerefli görevi verdiğinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. İnşallah layık olmaya çalışacağız insana insanca davranacağız dini dili ırkı ne olursa olsun kapımız herkese açık olacaktır. Açılışımıza katılıp bizleri onurlandırdılar biz bir aileyiz  İnsan insandır, insana insanca davranmak bizim için onurdur. Bu güzel ilimiz Diyarbakırımıza hizmet etmek bizler için onurdur. Amacımız hizmettir fakirin, fukaranın ve kimsesizin sesi olacağız” dedi.


GENEL BAŞKAN GEÇEN: KİMSESİZLERİN SESİ OLACAĞIZ
Dernekleri ile kimsesizlerin sesi olacaklarını belirten Anadolu Selçuklu Ocakları genel başkanı Ayetullah Geçen ise, “Diyarbakır’da il başkanlığımızı açmanın mutluluğunu yaşadık. Evliyalar şehri insanlık şehrine hizmet bizler için onurdur. Diyarbakır çok güzel insani bir şehirdir halkı ve insanı onurludur misafirberverdir . Burada bulunmanın mutluluğunu yaşadım bu görevide değerli kardeşimiz Gökhan Yıldızhan’a layık gördük verdik. Fakire fukaraya ihtiyacı olanların, kimsesizin güçlü sesi olacağız inşallah, eğitime, sağlığa kadar insanlarımızın sorunlarını çözüm getireceğiz kişisel çıkarlar peşinde asla koşmayacağız  devletini bayrağını seven kim olursa olsun her zaman yanlarında olacağız” dedi. 


“MALZUMUN YANINDA YER ALDIK”
Hiç bir partinin yan kuruluşu arka bahçesi veya gençlik yapılanması veya uzantısı olmadıklarının da altını çizen ve ocak olarak her zaman mazlumun yanında yer aldıklarını da dile getiren Geçen, “Bu saatten sonrada her zaman olduğu gibi mazlum kardeşlerimizin yanında yer alacağız. Üzerimize düşen ne ise inşallah hayata geçireceğiz. Bizlerin bağımsız sivil bir cemiyet olduğumuzu, yapmış olduğumuz çalışmaları da kamuoyu görmüştür. Biz inşallah bu saatten sonrada hiç bir partiye bağımlı olmadan yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


33 İLDE ATAMALAR YAPILDI, AÇILIŞLAR YAPILACAK
Teşkilatlandırma çalışmalarına da değinen Geçen, “Şuanda aktif olarak 14 ilde çalışma yapan, sosyal faaliyetlerin altına imza atan şubelerimiz var. 4 bölgede yine bölge başkanlıkları altında çalışmalarımız yapılıyor, 33 ilde de nasip olursa atamalar yapılmıştır. Bunların açılışlarını gerçekleştireceğiz. Allah hayırlı etsin hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu. 


“DİYARBAKIR İL BAŞKANIMIZIN HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ”
Diyarbakır İl Başkanı Gökhan Yıldızhan’ın her daim yanında olacaklarını belirten Genel Merkez İkinci Başkanı Salih Süleyman Karaaslan ise, “Diyarbakır il başkanımızın her türlü yanında olduğumuzu ifade eder çalışmalarında başarılar dileriz kelimetullah nizamı aleme yaymak suret ile çalışmalarımıza tüm hızı ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz bu bağlamda Diyarbakır’da bugün gösterilen ilgi aladan dolayı herkesten Allah razı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER