Bismil Belediyesi Muhtarlarla Buluştu

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır’ın Bismil İlçe Eşbaşkanı Cemile Eminoğlu seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde ilçeye bağlı köy ve merkez mahalle muhtarlarıyla seçim...

Bismil Belediyesi Muhtarlarla Buluştu
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Diyarbakır’ın Bismil İlçe Eşbaşkanı Cemile Eminoğlu seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde ilçeye bağlı köy ve merkez mahalle muhtarlarıyla seçim startı öncesi toplantı düzenlendi. BDP Bismil ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıya Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu, BDP Bismil İlçe Başkanı Tufan Tunç’ın yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı. BDP Bismil Belediye Eşbaşkanı adayı Cemile Eminoğlu halkçı belediyecilik anlayışıyla halka hizmet ettiklerini belirterek, alınan tüm kararlara halkı dahil ettiklerini ifade etti.

Muhtarlıklarda asılan seçmen listesinde ismi yazılmayanların kontrol edilmesi konusunda bilgi veren Eminoğlu, büyük şehir yasasıyla birlikte il ve ilçe belediyelerin görevlerini anlattı.

Toplantı suru cevap şeklinde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2014, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER