Bismil’de Harabe Yapılar Yıkılıyor

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde madde bağımlısı gençlerin barınağı haline gelen eski askeri karakol belediye tarafından yıkıldı.Bismil ilçesi merkezine bağlı Altıok Mahallesi Örnek Caddesi üzerinde bulunan eski askeri karakolun, yıkımı...

Bismil’de Harabe Yapılar Yıkılıyor
Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde madde bağımlısı gençlerin barınağı haline gelen eski askeri karakol belediye tarafından yıkıldı.

Bismil ilçesi merkezine bağlı Altıok Mahallesi Örnek Caddesi üzerinde bulunan eski askeri karakolun, yıkımı gerçekleşti. Bismil’de bulunan çok sayıda harabe evlerin yıkımını gerçekleştirdiklerini belirten Bismil Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Barış İpekyüz, ilçede bulunan harabe evlerin madde bağımlısı gençlerin barınağı haline geldiğini ve modern şehir yapısına uygun olmadıkları için yıktıklarını ifade etti. İpekyüz, “Yaptığımız bu çalışmayla birlikte madde bağımlısı gençlerin uyuşturucu kullandıkları ortamları ortadan kaldırmak ve aynı zamanda modern şehir yapımıza gölge düşüren bu tarz harabeleri yıkımını gerçekleştirerek, modern bir kent statüsüne kavuşmayı amaçlıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2013, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER