Bismil'deki Arazi Kavgası

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölen 8 kişinin cenazeleri, Silvan ilçesindeki Üstün ailesine ait aile mezarlığında toprağa verildi.Başköy ve Karatepe köylerinde dün akşam saatlerinde...

Bismil'deki Arazi Kavgası
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölen 8 kişinin cenazeleri, Silvan ilçesindeki Üstün ailesine ait aile mezarlığında toprağa verildi.

Başköy ve Karatepe köylerinde dün akşam saatlerinde Üstün ve Ek aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren İskan, Ömer Mustafa, Mehmet, Muzaffer, Faruk, Fuat ve Berat Üstün'ün cenazeleri Diyarbakır Yeniköy Mezarlığı'nda dini vecibelerin yerinde getirilmesinin ardından kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Silvan ilçesine getirildi.

Üstün ailesinden 8 kişinin cenazeleri, Kale Mahallesi'ndeki aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine Silvan Kaymakamı Yunus Sezer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail terzi, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıçaslan ile Üstün ailesininin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bismil Kaymakam Vekili Yunus Sezer, şu ana kadar gözaltına alınan kimse olmadığını, Ek ailesine mensup yaralı 4 kişinin Batman ve Diyarbakır'daki hastanelerde tedavilerinin sürdüğünü belirterek, olay yerinde bulunan silahların Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile incelenmek üzere alındığını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER