Çermik Polisinden Öğrencilere Giysi Ve Kırtasiye Yardımı

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Emniyet Amirliği tarafından Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.Çermik Emniyet Amirliği ile Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu idarecilerinin işbirliğiyle...

Çermik Polisinden Öğrencilere Giysi Ve Kırtasiye Yardımı
Diyarbakır'ın Çermik İlçe Emniyet Amirliği tarafından Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Çermik Emniyet Amirliği ile Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu idarecilerinin işbirliğiyle köyde yardıma muhtaç öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yapıldı. Okul idarecilerinin köy ilköğretim okulunda okuyan ve maddi durumu zayıf olan öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yapılması konusunda İlçe Emniyet Amirliği nezdinde girişimde bulunmasıyla, Emniyet Amirliği'nde görevli polis memurları ve duyarlı vatandaşların katkılarıyla toplanan giysi ve kırtasiye malzemeleri Dilekpınar Köyü İlköğretim okuluna götürülerek ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu'ndaki giysi ve kırtasiye malzemeleri dağıtımına katılan Çermik Emniyet Amiri Uğur Argun ve polisleri karşılarında gören öğrencilerin mutlulukları ve sevinçleri gözlerinden okundu. Okulun tüm sınıflarını dolaşan ve ihtiyaç sahibi öğrencileri giysi ve kırtasiye yardımıyla sevindirdikleri için mutlu olduklarını dile getiren emniyet mensupları, polisle halk arasında gönül köprüsü oluşturmak ve çocukları sevindirmek amacıyla bu organizasyonda yer aldıklarını belirtti.

Emniyet Amiri Uğur Argun, kendilerinin böyle bir projelerinin olduğunu, geçmiş dönemde de bunun örneklerini yaptıklarını belirterek, “Biz sosyal destek kapsamında bu tür projeleri daha önce de hayata geçirmiştik. Dilekpınar Köyü İlköğretim Okulu idarecilerinden bize fakir öğrencilere yönelik giysi ve kırtasiye yardımı talebi gelince, köye gitmeye karar verdik. Anasınıfındaki öğrenciler de dahil olmak üzere 42 öğrenciye giysi ve kırtasiye yardımında bulunduk" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 20:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER