Çermik Ptt’de Vatandaşın Sıra Çilesi

Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki vatandaşlar, iş yükü her geçen gün daha da artan PTT Şubesi'nde personel yetersizliği nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.Çermik halkına iki memurla hizmet götürmeye çalışan PTT...

Çermik Ptt’de Vatandaşın Sıra Çilesi
Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki vatandaşlar, iş yükü her geçen gün daha da artan PTT Şubesi'nde personel yetersizliği nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Çermik halkına iki memurla hizmet götürmeye çalışan PTT Şubesi'nin personel sıkıntısı yüzünden iş göremez hale geldiğini belirten vatandaşlar, gerek posta gönderilerini, gerekse maaş ve havalelerini alırken uzun süre kuyrukta beklemek zorunda kaldıklarını söyledi. İşlemlerin normal şekilde sürmesinin sağlanması amacıyla Çermik PTT Şubesi'ne memur takviyesi yapılmasının gerekliliğine işaret eden vatandaşlar, PTT’nin kurumsal eksikliğinin kendilerine eziyet olduğunu kaydetti. Çermik PTT’sinde memur sıkıntısından dolayı saatlerce sıra beklediklerini dile getiren vatandaşlar tepkilerinin haklı olduğunu belirterek, PTT Genel Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında yapılan protokole ilave olarak vatandaşa yapılan yardım ödemelerinin tamamının bankalardan alınarak PTT şubelerine verilmesinin de bu sıkıntıyı arttırdığını kaydetti.

Vatandaşlar şuan itibariyle PTT Çüngüş Şubesi'nde 1, Çermik merkezde 1 olmak üzere 2 memur vasıtasıyla hizmet yürütüldüğünü ve bu memurların da bütün gayretlerine rağmen iş hacmi yoğunluğundan dolayı sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER