Cezaevindeki Gerginlik Sona Erdi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan cezaevinde sabah saatlerinde çıkan kargaşa küçük çaplı isyana dönüşürken, Kaymakam Özer Özbek'in araya girmesiyle olaylar sona erdi.Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan cezaevinde görüş günü...

Cezaevindeki Gerginlik Sona Erdi
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan cezaevinde sabah saatlerinde çıkan kargaşa küçük çaplı isyana dönüşürken, Kaymakam Özer Özbek'in araya girmesiyle olaylar sona erdi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulunan cezaevinde görüş günü ile rutin cezaevi kontrolleri aynı güne denk gelince içeride küçük çaplı olaylar çıktı. Olayların büyümesi üzerine tutuklular ayaklanarak isyan başlattı. Olaylara müdahale etmek için çok sayıda asker cezaevine sevk edildi. Yaklaşık 3 saat süren gerginliğin ardından Kaymakam Özer Özbek’in araya girmesi ile olaylar büyümeden sona erdi. Kaymakam Özer Özbek aileler ile görüşerek olayın kontrol altında olduğunu ve ayaklanmanın sona erdiğini belirtirken, askerler de cezaevinden çekilmeye başladı. Olayların sona ermesiyle aileler cezaevine girerek görüşe başlarken, bir anne cezaevi müdüründen şikayetçi olduklarını, içeride bulunan mahkumlara kötü davrandığını ileri sürdü. Oğlu cezaevinde bulunan anne, çıkan olayların kaymakamın araya girmesiyle sona erdiğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER