Çınar Kaymakamlığından Spora Büyük Destek

Göreve geldiği günden beri her platformda ilçede yapılan spor etkinliklerine destek veren Çınar Kaymakamı Selami Kaya yaz döneminde de yapılan faaliyetlerede her anlamda destek vermeye devam ediyor.

Çınar Kaymakamlığından Spora Büyük Destek

Çınar Kaymakamlığından Sporculara Büyük Destek

Göreve geldiği günden beri her platformda ilçede yapılan spor etkinliklerine destek veren Çınar Kaymakamı Selami Kaya yaz döneminde de yapılan faaliyetlerede her anlamda destek vermeye devam ediyor. Çınar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünü tarafından yürütülen Yetenek Taraması, Spor Yaz okulları, Koşabiliyorken koş ve Köylerde oluşturulan sahalarla Sporla tanış Sağlıklı yaşa projelerinde Kaymakamlık olarak maddi desteklerde bulundu.

İlkokul 3. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Yetenek Taraması ile seçilen çocukların 8 Köy merkezinden getirtilerek İlçe spor salonunda yapılan çalışmalara katılması konusunda hem servis hem de malzeme konusunda destek Kaymakam Selami Kaya tarafından verildi.

Yine 10 Köyde vatandaşların talebini geri çevirmeyerek Eşofman, Top, Forma ve çeşitli spor malzemesi yardımında bulunulurken, köy sahalarının yapımını kale direkleri, basketbol potaları, voleybol direklerinin temini ve sahaların yapımı da Çınar Kaymakamlığı tarafından finanse edildi.

İlçede yapılan sportif aktivitelere desteklerinden dolayı Köy muhtarları, sporcular ve veliler İlçe Kaymakamı Selami Kaya’ya teşekkürlerini iletirken, Kaymakamız her alanda yapmış olduğu hizmetler, samimiyeti köylerimize kadar gelip bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece mutlu ediyor destek ve ilgisinden dolayı Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz dediler.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER