Diyarbakır Bağlar'da Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Barış ve Demokrasi Partisi Diyarbakır Bağlar İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapmaya devam ediyor.

Diyarbakır Bağlar'da Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor
 BDP Diyarbakır Bağlar İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapmaya devam ediyor. Esnafın yüzde 90'ından destek sözü alan BDP'liler, halktan kopuk bir siyasetle çalışmayacaklarının sözünü verdi.
BDP Bağlar İlçe Örgütü seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkan Adayı Fırat Anlı ve BDP Bağlar Belediyesi Eş Başkan adayları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler seçim çalışmaları dolayısıyla Sakarya Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Adaylara BDP il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili eşlik etti. Adayları memnuniyetle karşılayan Sakarya Caddesi esnaf halkı adaylara çalışmalarında başarılar dileyerek sürekli özgürlük, barış ve demokrasinin yanında yer alacaklarını ve eş başkan adaylarını sonuna kadar destekleyeceklerinin sözünü verdi. BDP'liler de, esnafa bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halktan kopuk bir siyasetle çalışmayacaklarının sözünü verdi.
Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER