Diyarbakır'da Askerin Kaçırılması

Diyarbakır Valiliği tarafından terör örgütü mensuplarının kaçırdığı uzman çavuş ile ilgili açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, yola barikat kurarak eylem yapan bir grubun özel aracı ile seyir halinde olan Jandarma...

Diyarbakır'da Askerin Kaçırılması
Diyarbakır Valiliği tarafından terör örgütü mensuplarının kaçırdığı uzman çavuş ile ilgili açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamada, yola barikat kurarak eylem yapan bir grubun özel aracı ile seyir halinde olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Beğen'in kaçırıldığı belirtildi.

Açıklamada, Diyarbakır ili Lice ilçesi Kayacık Jandarma Karakolu inşaatına yönelik 28 Haziran 2013 günü saat 15.00 sıralarında, 50-60 kişilik grup tarafından molotof ve el yapımı patlayıcılarla saldırı olayı sonrası, aynı grup tarafından Diyarbakır-Bingöl karayolu Ziyaret köyü-Kayacık yol ayrımında barikat kurmak suretiyle yolu trafiğe kapatma eyleminde bulunulduğu belirtilerek, "Bu esnada karayolunda özel otomobili ile seyir halinde olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Beğen'in, yolunu kesen yüzleri maskeli şahıslar tarafından önce aracı durdurulmuş, ardından aracına binen 4 şahıs tarafından, şahıslardan birisi aracı kullanmak suretiyle, Bingöl istikametinden ayrılıp Arıklı köyü istikametine zorla götürüldüğü olay yerindeki görgü tanıkları tarafından bildirilmiştir. Olayla ilgili olarak Lice Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli tahkikata başlanılmış olup kaçırılan personelin aranması çalışmalarına devam edilmektedir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER