DTSO Silvan Temsilciliğini de Açtı

Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Silvan Temsilciliği açılışı kalabalık bir törenle gerçekleştirildi.

DTSO Silvan Temsilciliğini de Açtı
 Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası (DTSO) çalışmalarını ve hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Son iki haftadır gerçekleştirilen Ergani ve Bismil temsilciliklerinin açılışlarının ardından DTSO Silvan temsilciliğinin açılışı da kalabalık bir törenle gerçekleştirildi.

DTSO Silvan Temsilciliğinin açılış törenine, DTSO Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Silvan Belediye Başkanı Fadıl Erdede, Silvan Kaymakamı Berkan Sönmezay, Silvan İlçe Emniyet Müdürü Eyüp Turpçuoğlu, DTSO Silvan Temsilcisi Şahidin Gümüş, DTSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, AKP Silvan İlçe başkanı Nedim Kılıçarslan, Karavil Grup Başkanı Ahmet Karavil ile Stk temsilcileri, çeşitli banka temsilcileri ve Silvan'da faaliyet gösteren DTSO üyeleri katıldılar.

SAYAR: SİLVAN'IN TARIM VE HAYVANCILIK KADAR TURİZM POTANSİYELİ DE VAR

Açılışta konuşan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ise, üç ilçede birer hafta arayla temsilcilik açtıklarını belirterek, "Öncelikle bu üç ilçenin; Ergani, Bismil ve Farqîn'in ekonomik gelişimleri ve üye saylarını göz önünde bulundurarak bu üç ilçemizde temsilcilik açma kararı aldık. Bu kararı alırken, üyelerimizin bir belge için uğradıkları zaman ve ekonomik kaybı da önlemek istedik" dedi. Sayar, konuşmasını şöyle sürdürdü; 'Tabi sayın genel sekreterimiz sulama kanallarından bahsetti, bununla beraber Farqin'in Diyarbakır kadar eskiye dayanan bir tarihi var. İnşallah önümüzdeki süreçte tarım ve hayvancılıkla beraber turizm potansiyelinin de ortaya çıkmasıyla birlikte ekonomik kalkınmayı sağlayacaktır"

Konuşmaların ardından topluca kurdele kesimi yapılarak Silvan temsilciliği hizmete açıldı.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2013, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER