Ergani Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi, ilçede oluşabilecek olası yangınlara etkili müdahale edebilmek için yangın tatbikatı gerçekleştirdi.Ergani Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan tatbikatı, Ergani Belediye Başkan Yardımcıları Birsen...

Ergani Devlet Hastanesi'nde Yangın Tatbikatı
Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi, ilçede oluşabilecek olası yangınlara etkili müdahale edebilmek için yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Ergani Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan tatbikatı, Ergani Belediye Başkan Yardımcıları Birsen Azak, Murat Yergin ve hastane personeliyle hasta yakınları izledi. Ev, iş ve araç yangınları gibi bir çok yangına nasıl müdahale edileceğinin gözden geçirildiği tatbikatta, yangın sonucu yaralanan vatandaşlara ilk müdahalenin nasıl yapılacağı da gösterildi. Ayrıca yangında vatandaşların nelere dikkat edilmesi hususunda bilgilendirme yapıldı. Tatbikat, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Hastane binasının dördüncü katındaki yaralı bir hastaya yapılan müdahale ise gerçekleri aratmadı. Bir saat boyunca yapılan tatbikatta, sağlık ekipmanları hazır bulunurken tatbikat sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 01:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER