Ergani'de 'engelliler Haftası' Etkinliği

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' münasebetiyle etkinlik düzenlendi.AK Parti İlçe Başkanlığının organize ettiği etkinliğe, İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Milli Eğitim...

Ergani'de 'engelliler Haftası' Etkinliği
Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, '10-16 Mayıs Engelliler Haftası' münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanlığının organize ettiği etkinliğe, İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Gönül Kapısı Derneği Başkanı Vahit Güvensen ve engelli vatandaşlar katıldı. Aynur Sarı İlkokulu konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Erdinç Yılmaz, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu düşünceye sahip olan arkadaşlarımız ne kadar fazla olursa engellerimiz azalacaktır. Engellilerimizin sorunları da o derece azalacaktır” dedi.

Yılmaz, kaymakamlık olarak engelliler için her türlü çalışmaya destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ergani Tüm Engelliler Birlik ve Beraberlik Dernek Başkanı Ahmet Şen de, engelliler olarak her koşulda yaşamaya azmetmiş insanlar olduklarını söyledi. Şen, "Bizim için engelli olmak sorun değildir. Bizler engellerimizle yaşamaya alışmışız. Her insan bir engelli adayıdır. Bu bağlamda insanlarımızın bu konuya duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bizim buradaki tek sorunumuz, ilçe merkezindeki kaldırımlarda esnaflarımızın kaldırım işgalleri nedeniyle zorluk yaşamaktayız. Esnaflarımızdan ve belediyemizden bu konuda duyarlılık beklemekteyiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER